Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cantaretul latino Ricky Martin se pregateste sa devina din nou tata

România Liberă România Liberă,
Cantaretul latino Ricky Martin se pregateste sa devina din nou tata

Cantaretul latino Ricky Martin se pregateste sa devina din nou tata, in 2015, si a declarat ca vrea ca noul membru al familiei sale sa fie o fetita, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ricky Martin vrea sa devina tatal unei fetite, anul viitor

Cantaretul latino Ricky Martin se pregateste sa devina din nou tata, in 2015, si a declarat ca vrea ca noul membru al familiei sale sa fie o fetita, copilul urmand sa fie cel de-al treilea al artistului, care mai are baieti gemeni, nascuti in 2008.

Ponta le-a facut din nou ochi dulci chinezilor

Oficialii nostri au fost din nou in China, cu aceeasi oferta generoasa pe care, de cativa ani, o tot fac investitorilor chinezi.

ANI cere din nou revocarea din functie a senatorului Daniel Akos Mora si deputatului Stefan Stoica

Agentia Nationala de Integritate cere din nou, pentru a treia oara, Senatului si Camerei Deputatilor revocarea din functie a senatorului Daniel Akos Mora si a deputatului Stefan Stoica, dupa ce instanta.

Tariceanu va fi din nou tata. Presedintele Senatului mai are doi baieti

Calin Popescu-Tariceanu va fi din nou tatic, la varsta de 62 de ani, scrie DC News. Sotia lui Loredana este insarcinata si va aduce pe lume un baiat. Presedintele Senatului mai are doi baieti, din doua.

Maternitatile, din nou in criza de vaccinuri impotriva hepatitei (VIDEO)

Maternitatile sunt din nou in criza de vaccinuri. De aceasta data este vorba despre primul vaccin universal, de care ar trebui sa beneficieze orice nou nascut, la externarea din maternitate. Din cauza crizei ins.

Robert Pattinson iubeste din nou. De data aceasta o cantareata

Dragostea ii zambeste din nou lui Robert Pattinson. Despre starul din Twilight se zvoneste ca se intalneste cu cantareata britanica, Fka Twigs.

Cursul a trecut din nou de 4,4 lei/euro, pe un trend regional de marcare a profiturilor

Cursul de referinta publicat de BNR a revenit marti peste nivelul de 4,4 lei/euro, in conditiile in care cotatiile din piata au inceput sa urce dupa prima ora de tranzactionare, pe un trend regional de marcare a profiturilor de catre investitori.

Curajoasa! Ashlee Simpson s-a casatorit din nou

Weekend plin si pentru Ashlee Simpson. Fosta vedeta din Melrose Place sau 7th Heaven s-a casatorit, sambata, cu iubitul ei, Evan Ross.

Gabrielle Union, din nou mireasa

Weekend plin pentru Gabrielle Union. Vedeta din Bad Boys II s-a casatorit cu jucatorul de baschet, Dwyane Wade, in cadrul unei ceremonii intime, in Florida.

Amnistia mamelor si pensionarilor intra din nou in dezbaterea senatorilor

Amnistia pensionarilor si mamelor va fi dezbatuta astazi in Senat, dupa ce saptamana trecuta democrat-liberalii si cei din PMP au iesit din sala nemultumiti ca nu au putut sa ia cuvantul la microfon,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )