Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un cap al mafiei napoletane a fost arestat in Franta

Antena3 Antena3,
Un cap al mafiei napoletane a fost arestat in Franta

Politistii italieni si francezi l-au arestat la Nisa pe Antonio Lo Russo, un cap al mafiei napoletane, Camorra, aflat pe lista celor mai cautate 100 de persoane, intr-un raport al autoritatilor de la Roma. El. continuă pe Antena3

Barbatul suspectat ca si-a ucis sotia si pe cele doua surori ale acesteia a fost arestat

Vasile Lavric, barbatul din Radauti suspectat ca si-a ucis sotia si pe cele doua surori ale acesteia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit unei decizii luate marti de Tribunalul Bucuresti, la propunerea procurorilor. Decizia instantei, care nu este definitiva, a fost contestata de Lavric la Curtea de Apel Bucuresti, precizeaza Mediafax.

Barbatul suspectat ca si-a ucis sotia si pe cele doua surori ale acesteia a fost arestat

Vasile Lavric, barbatul din Radauti suspectat ca si-a ucis sotia si pe cele doua surori ale acesteia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva, fiind conte.

Barbatul suspectat ca si-a ucis sotia si pe cele doua surori ale acesteia a fost arestat

Vasile Lavric, barbatul din Radauti suspectat ca si-a ucis sotia si pe cele doua surori ale acesteia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit unei decizii luate marti de Tribunalul Bucuresti, la.

Motivarea instantei: Radu Mazare nu a fost arestat pentru ca procurorii nu au adunat destule probe

Radu Mazare nu a fost arestat preventiv deoarece la dosar nu ar exista probe din care sa rezulte ca primarul ar fi luat mita pentru ca omul de afaceri israelian Avraham Morgenstern sa castige licitatia pentru a construi cartierul Henri Coanda. Asa se arata in motivarea instantei Curtii Supreme care insa a fost de acord sa puna sechestru pe 18. 550 de euro si 114 dolari gasiti de procurori in urma perchezitiilor facute la locuinta lui Mazare.

Un tanar din Republica Moldova a fost arestat la Husi, dupa ce a incercat sa introduca in tara o cisterna cu tigari

In urma unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tutun desfasurata la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, politistii de frontiera, in colaborare cu lucratorii vamali, au descoperit o cisterna cu 76. 000 pachete de tigari de contrabanda, in valoare de 684. 000 lei.

Canada: cinci studenti aflati la o petrecere au fost ucisi cu o arma alba. Agresorul a fost arestat

Cinci studenti au fost ucisi cu o arma alba in timpul unei petreceri organizate in cursul noptii de luni spre marti, la Calgary, in vestul Canadei, iar suspectul a fost arestat, relateaza AFP.

Fostul senator italian Marcello DellUtri, un apropiat al lui Silvio Berlusconi, a fost arestat

Fostul co-fondator al partidului Forza Italia si fostul senator italian, Marcello DellUtri, un apropiat al lui Silvio Berlusconi, a fost retinut, sambata, in Beirut, dupa ce fusese initial condamnat in Italia pentru complicitate cu grupurile mafiote, informeaza BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )