Libnet.ro
UNICEF

10:00

Capitala si judetul Ilfov, sub cod galben de ploi

România Liberă România Liberă,
Capitala si judetul Ilfov, sub cod galben de ploi

Capitala si judetul Ilfov se afla sub cod galben de ploi, vineri, intre orele 16. 15 si 17. 45, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe România Liberă

Sapte judete, sub cod galben de ploi

Sapte judete se afla sub cod galben de ploi, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie. Astfel,in judetele Gorj, Arges, Buzau, Hargita, Alba, Covasna, Bistrita-Nasaud vor fi ploi, furtuni si grindina.

Cod galben de ploi si vijelii pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi si grindina pentru doua judete din tara.

UPDATE Cod galben de ploi si vijelii pentru judetele Prahova si Dambovita

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod galben de ploi si grindina pentru judetele Prahova si Dambovita. Specialistii au anuntat averse ce pot depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina, dar si intensificari ale vantului.

Cod galben de ploi torentiale si descarcari electrice pentru Bucuresti si Ilfov

ANM a emis vineri dupa-amiaza o avertizare nowcasting de ploi torentiale si descarcari electrice, pentru municipiul Bucuresti si judetul Ilfov. Avertizarea a fost emisa pentru intervalul orar 16:45 si 17:45,.

UPDATE Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara. Judetul Bacau se afla sub Cod portocaliu

Mai multe judete din tara se afla marti sub Cod galben de furtuna fiind anuntate cantitati de apa care pot atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului. Zona de munte a judetului Bacau se afla, pana la ora 18. 00, sub Cod portocaliu de furtuna.

Cod galben de INUNDATII pe rauri din Harghita, Covasna, Bacau si Vrancea

Mai multe rauri din judetele Harghita, Covasna, Bacau si Vrancea se afla marti, pana la ora 24. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari emise de Institutul National de Hidrologie si.

METEO Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla marti sub Cod galben de furtuna fiind anuntate cantitati de apa care pot atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului.

Cod galben de furtuna in Bucuresti si Ilfov, pana la ora 17.45

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri dupa-amiaza o avertizare imediata cod galben de furtuna ce vizeaza Capitala si judetul Ilfov, fiind valabila pana la ora 17. 00: Doi copaci, cazuti peste mai multe masini parcate pe Aleea Dealul Mitropoliei.

COD GALBEN de ploi abundente si vijelii in Bucuresti si Ilfov

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari nowcasting de COD PORTOCALIU de ploi torentiale si vijelii pentru estul, centrul si sudul judetului Dambovita, in special zona municipiului.

Cod galben de vijelie, descarcari electrice si grindina pentru judetele Giurgiu, Ilfov si Calarasi, pana la 00,00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti seara o avertizare nowcasting Cod galben de furtuna pentru judetul Giurgiu, vestul si sudul judetului Ilfov si vestul judetului Calarasi, valabila pana la ora 00,00, scrie Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )