Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cod galben de furtuna in Bucuresti si Ilfov, pana la ora 17.45

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de furtuna in Bucuresti si Ilfov, pana la ora 17.45

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri dupa-amiaza o avertizare imediata cod galben de furtuna ce vizeaza Capitala si judetul Ilfov, fiind valabila pana la ora 17. 00: Doi copaci, cazuti peste mai multe masini parcate pe Aleea Dealul Mitropoliei. continuă pe Hotnews

UPDATE Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara. Judetul Bacau se afla sub Cod portocaliu

Mai multe judete din tara se afla marti sub Cod galben de furtuna fiind anuntate cantitati de apa care pot atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului. Zona de munte a judetului Bacau se afla, pana la ora 18. 00, sub Cod portocaliu de furtuna.

UPDATE Cod galben de furtuna emis pentru Bucuresti si pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri mai multe avertizari de Cod galben de furtuna, fiind anuntate averse ce pot atinge 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului. De asemenea, judetele Dambovita si Prahova au fost azi sub Cod portocaliu de furtuna.

METEO Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla marti sub Cod galben de furtuna fiind anuntate cantitati de apa care pot atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului.

UPDATE Avertizari de Cod portocaliu si Cod galben de furtuna emise pentru mai multe judete, inclusiv pentru Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri mai multe avertizari de Cod galben de furtuna, fiind anuntate averse ce pot atinge 25 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului. De asemenea, judetele Dambovita si Prahova au fost azi sub Cod portocaliu de furtuna.

Cod galben de vijelie, descarcari electrice si grindina pentru judetele Giurgiu, Ilfov si Calarasi, pana la 00,00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti seara o avertizare nowcasting Cod galben de furtuna pentru judetul Giurgiu, vestul si sudul judetului Ilfov si vestul judetului Calarasi, valabila pana la ora 00,00, scrie Agerpres.

Capitala si judetul Ilfov, sub cod galben de ploi

Capitala si judetul Ilfov se afla sub cod galben de ploi, vineri, intre orele 16. 15 si 17. 45, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de inundatii in Dambovita, Buzau, Vrancea si Bacau, pana la noapte

Hidrologii au emis atentionari de cod galben de inundatii pe unele rauri din judetele Dambovita, Buzau, Vrancea si Bacau, valabila pana la ora 23. 00, conform Mediafax.

Cod galben de inundatii pentru rauri din judetul Dambovita

Hidrologii au instituit, vineri, o avertizare cod galben de inundatii pentru rauri din judetul Dambovita, de la ora 16:30 pana la ora 23:00. Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA).

COD GALBEN si PORTOCALIU de ploi abundente, vijelii si inundatii in sud-estul tarii

20 - Hidrologii au emis atentionari de cod galben de inundatii pe unele rauri din judetele Dambovita, Buzau, Vrancea si Bacau, valabila pana la ora 23. Ca urmare a.

Cod galben de inundatii in Dambovita, Buzau, Vrancea si Bacau

Hidrologii au emis atentionari de cod galben de inundatii pe unele rauri din judetele Dambovita, Buzau, Vrancea si Bacau, valabila pana la ora 23. 00, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )