Libnet.ro
UNICEF

11:00

Capitanul feribotului sud-coreean scufundat sustine ca a intarziat evacuare din motive de securitate

B1 B1,
Capitanul feribotului sud-coreean scufundat sustine ca a intarziat evacuare din motive de securitate

Capitanul feribotului sud-coreean care s-a scufundat la mijlocul saptamanii cu sute de persoane la bord s-a aparat sambata explicand ca a intarziat evacuarea navei din cauza marii agitate si din cauza. continuă pe B1

Numarul victimelor in naufragiul feribotului sud-coreean, in crestere

Bilantul victimelor in cazul feribotului sud-coreean naufragiat este in crestere, scrie CNN. Reprezentantii Pazei de Coasta au anuntat ca pana in acest moment sunt 9 morti si 287 de persoane.

Marturii ale supravietuitorilor de pe feribotul sud-coreean scufundat

Supravietuitorii feribotului naufragiat miercuri in apele de pe coasta Coreei de Sud au rememorat intamplari petrecute la bordul vasului in scurtele momente dinainte de scufundare si au povestit despre confuzia si disperarea care au cuprins oamenii in timp ce feribotul se inclina tot mai mult, pasagerii alunecau pe podea si se loveau unii de altii, iar usile cabinelor erau blocate una cate una de torentele de apa.

Capitanul feribotului scufundat in largul Coreei de Sud a fost arestat

Capitanul si doi membri ai echipajumul feribotului scufundat miercuri in largul Coreei de Sud au fost arestati, vneri, scrie AFP. Capitanul si majoritatea echipajului au reusit sa abandoneze nava inainte sa se.

Capitanul feribotului scufundat in Coreea de Sud a fost arestat

Justitia sud-coreeana a emis, vineri, mandate pentru arestarea capitanului si altor doi membri ai echipajului feribotului scufundat in largul Coreei de Sud.

Capitanul feribotului naufragiat in apele Coreei de Sud a fost arestat

Subalternul capitanului feribotului care s-a scufundat pe coasta de sud-vest a Coreei de Sud se afla pentru prima data la carma unei astfel de ambarcatiuni. impreuna cu capitanul vasului, acesta a fost arestat de.

Detalii GROAZNICE ies la iveala in urma naufragiului care a indoliat Coreea de Sud. Capitalul navei a fost PRIMUL care s-a salvat

In vreme ce pasagerii de pe feribotul sud-coreean scufundat in urma cu doua zile sunt cautati zi si noapte, detalii cutremuratoare ies la iveala. Doar o barca de salvare a fost folosita pentru a scapa de pe.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )