Libnet.ro
UNICEF

09:30

Capitanul feribotului naufragiat in apele Coreei de Sud a fost arestat

Antena3 Antena3,
Capitanul feribotului naufragiat in apele Coreei de Sud a fost arestat

Subalternul capitanului feribotului care s-a scufundat pe coasta de sud-vest a Coreei de Sud se afla pentru prima data la carma unei astfel de ambarcatiuni. impreuna cu capitanul vasului, acesta a fost arestat de. continuă pe Antena3

Capitanul feribotul scufundat in Coreea de Sud a fost arestat

Capitanul feribotului naufragiat miercuri in largul Coreei de Sud, provocand moartea a cel putin 25 de oameni, a fost arestat, vineri seara, potrivit site-ului britanic BBC.

Capitanul feribotul scufundat in Coreea de Sud a fost arestat: Sunt profund rusinat

Capitanul feribotului naufragiat miercuri in largul Coreei de Sud, provocand moartea a cel putin 25 de oameni, a fost arestat, vineri seara, potrivit site-ului britanic BBC.

Capitanul feribotului scufundat in largul Coreei de Sud a fost arestat

Capitanul si doi membri ai echipajumul feribotului scufundat miercuri in largul Coreei de Sud au fost arestati, vneri, scrie AFP. Capitanul si majoritatea echipajului au reusit sa abandoneze nava inainte sa se.

Feribot cu sute de pasageri la bord, naufragiat in apele Coreei de Sud

Doua persoane au murit, miercuri, iar alte 368 au fost salvate in urma naufragiul unui feribot care transporta aproximativ 450 de pasageri, in apropiere de coasta meridionala a Coreei de Sud, potrivit ultimului.

Capitanul feribotului scufundat in Coreea de Sud a fost arestat

Justitia sud-coreeana a emis, vineri, mandate pentru arestarea capitanului si altor doi membri ai echipajului feribotului scufundat in largul Coreei de Sud.

Dramele se inmultesc in cazul feribotului naufragiat. Rapus de vina, un supravietuitor s-a sinucis

Dramele in cazul feribotului sud-coreean naufragiat se inmultesc cu fiecare ora. Potrivit CNN, directorul adjunct al scolii de unde proveneau multi dintre pasagerii feribotului, salvat printre primii, a fost.

Sute dintre pasagerii feribotului naufragiat sunt dati disparuti. Ancheta a scos la iveala detalii cumplite

Cel putin 20 de oameni si-au pierdut viata si aproape 280 sunt disparuti. Este bilantul tragic inregistrat la o zi dupa naufragiul feribotului din Coreea de Sud. Autoritatile lucreaza contracronometru. Pana.

Capitanul feribotului sud-coreean scufundat sustine ca a intarziat evacuare din motive de securitate

Capitanul feribotului sud-coreean care s-a scufundat la mijlocul saptamanii cu sute de persoane la bord s-a aparat sambata explicand ca a intarziat evacuarea navei din cauza marii agitate si din cauza.

Barbatul suspectat ca si-a ucis sotia si pe cele doua surori ale acesteia a fost arestat

Vasile Lavric, barbatul din Radauti suspectat ca si-a ucis sotia si pe cele doua surori ale acesteia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit unei decizii luate marti de Tribunalul Bucuresti, la propunerea procurorilor. Decizia instantei, care nu este definitiva, a fost contestata de Lavric la Curtea de Apel Bucuresti, precizeaza Mediafax.

Sute dintre pasagerii feribotului naufragiat sunt dati disparuti. Autoritatile au mintit in privinta celor salvati

O buna parte dintre pasagerii feribotului sud-corean naufragiat sunt date disparute, iar rapoartele initiale sunt contrazise, scrie BBC. Presa locala relateaza ca cel putin 290 de persoane sunt disparute,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )