Libnet.ro
UNICEF

07:00

Capitanul feribotul scufundat in Coreea de Sud a fost arestat

Adevărul Adevărul,
Capitanul feribotul scufundat in Coreea de Sud a fost arestat

Capitanul feribotului naufragiat miercuri in largul Coreei de Sud, provocand moartea a cel putin 25 de oameni, a fost arestat, vineri seara, potrivit site-ului britanic BBC. continuă pe Adevărul

Capitanul feribotul scufundat in Coreea de Sud a fost arestat: Sunt profund rusinat

Capitanul feribotului naufragiat miercuri in largul Coreei de Sud, provocand moartea a cel putin 25 de oameni, a fost arestat, vineri seara, potrivit site-ului britanic BBC.

Feribotul scufundat in Coreea de Sud era condus de un subaltern, nu de capitan

Feribotul care a naufragiat miercuri in largul Coreei de Sud cu sute de persoane la bord era condus de un ofiter subaltern si nu de capitan, in momentul accidentului, a anuntat vineri justitia, relateaza AFP.

Capitanul feribotului scufundat in Coreea de Sud a fost arestat

Justitia sud-coreeana a emis, vineri, mandate pentru arestarea capitanului si altor doi membri ai echipajului feribotului scufundat in largul Coreei de Sud.

Capitanul feribotului naufragiat in apele Coreei de Sud a fost arestat

Subalternul capitanului feribotului care s-a scufundat pe coasta de sud-vest a Coreei de Sud se afla pentru prima data la carma unei astfel de ambarcatiuni. impreuna cu capitanul vasului, acesta a fost arestat de.

Feribotul scufundat in Coreea de Sud era condus de un subaltern, nu de capitan

Feribotul care a naufragiat miercuri in largul Coreei de Sud cu sute de persoane la bord era condus de un ofiter subaltern si nu de capitan, in momentul accidentului, a anuntat vineri justitia, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Capitanul feribotului scufundat in largul Coreei de Sud a fost arestat

Capitanul si doi membri ai echipajumul feribotului scufundat miercuri in largul Coreei de Sud au fost arestati, vneri, scrie AFP. Capitanul si majoritatea echipajului au reusit sa abandoneze nava inainte sa se.

Barbatul suspectat ca si-a ucis sotia si pe cele doua surori ale acesteia a fost arestat

Vasile Lavric, barbatul din Radauti suspectat ca si-a ucis sotia si pe cele doua surori ale acesteia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit unei decizii luate marti de Tribunalul Bucuresti, la propunerea procurorilor. Decizia instantei, care nu este definitiva, a fost contestata de Lavric la Curtea de Apel Bucuresti, precizeaza Mediafax.

Coreea de Sud: Primele trupuri, recuperate din feribotul scufundat

Scafandrii au adus la suprafata primele corpuri din interiorul feribotului care s-a scufundat in largul Coreii de Sud, in urma cu patru zile, a anuntat duminica paza de coasta, potrivit AFP, potrivit Agerpres.

Primul hacker care s-a folosit de Heartbleed a fost arestat in Canada

Primul atac informatic care s-a folosit de Heartbleed a fost raportat in Canada, fiind afectate sute de persoane, scrie CNET. Politia canadiana a arestat un barbat despre care se spune ca ar fi furat datele.

Un cap al mafiei napoletane a fost arestat in Franta

Politistii italieni si francezi l-au arestat la Nisa pe Antonio Lo Russo, un cap al mafiei napoletane, Camorra, aflat pe lista celor mai cautate 100 de persoane, intr-un raport al autoritatilor de la Roma. El.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )