Libnet.ro
UNICEF

01:05

Captivi in scoala. 26 de elevi din Galati nu au mai putut pleca acasa din cauza viscolului

Antena3 Antena3,
Captivi in scoala. 26 de elevi din Galati nu au mai putut pleca acasa din cauza viscolului

Viscolul a tinut captivi 26 de copii intr-o localitate din judetul Galati. Elevii liceului din Targu Bujor nu au mai putut pleca acasa dupa cursuri. Microbuzul cu care elevii din satele vecine fac zilnic naveta. continuă pe Antena3

Galati: Un microbuz cu 26 de elevi nu si-a mai putut continua drumul din cauza viscolului

Un microbuz care transporta 26 de elevi spre casa, in localitatea Varlezi, din judetul Galati, nu si-a mai putut continua drumul, marti seara, din cauza viscolului puternic, acestia fiind cazati la spitalul din.

Poleiul a facut primele victime: Doi oameni au murit dupa ce nu au mai putut controla masinile pe strazi (VIDEO)

Poleiul a facut primele victime. in mai multe zone din tara soselele au devenit adevarate patinoare, iar soferii nu au mai putut sa controleze masinile. O tanara a murit in Constanta dupa ce masina pe.

Somatia trimisa catre cei 11.000 de elevi din Arges si Alba pentru contributia CAS, o eroare ANAF

000 de elevi din judetele Arges si Alba au primit somatii eronate de la ANAF sa isi plateasca taxele la stat, printre ei aflandu-se si copii cu handicap. Hartia trimisa de Agentia Nationala de Administ.

Contribuabilii din Galati nu isi pot plati taxele si impozitele decat peste o saptamana / Motivul: Se pregateste softul pentru incasarea banilor

Zeci de galateni nu au putut sa-si plateasca, luni, taxele si impozitele pentru ca programul cu publicul al Directiei de Taxe si Impozite Locale din cadrul Primariei Galati va incepe abia peste o saptamana, desi programul angajatilor municipalitatii a inceput, luni, ca peste tot in tara, relateaza Agerpres.

Marinarul roman ucis intr-un port din Libia avea 24 de ani, era din Galati si se afla la primul sau voiaj

Romanul ucis la bordul unui petrolier in Libia se numea Eduard Curduman si era din Galati. Tanarul de aproape 24 de ani era angajat ca marinar la bordul vasului. Eduard Curduman si un cetatean grec au fost.

Marinarul roman ucis intr-un port din Libia era din Galati si se afla la primul sau voiaj

Marinarul roman care a murit dupa ce o racheta a explodat la bordul unei nave aflate in portul Derna din Libia era din Galati, avea 24 de ani si se afla la primul sau voiaj, vecinii tanarului spunand ca acesta era foarte fericit ca putea sa plece pe vas alaturi de tatal sau, scrie Mediafax.

Marinarul roman ucis intr-un port din Libia era din Galati si se afla la primul sau voiaj

Marinarul roman care a murit dupa ce o racheta a explodat la bordul unei nave aflate in portul Derna din Libia era din Galati, avea 24 de ani si se afla la primul sau voiaj, vecinii tanarului spunand ca acesta era foarte fericit ca putea sa plece pe.

Unul din cele mai NOCIVE ingrediente pe care il consumam FARA sa stim: E la fel de daunator ca TUTUNUL

Maestrul bucatar Jamie Oliver spune ca zaharul este foarte daunator pentru sanatatea oamenilor, numindu-l urmatorul tutun, motiv pentru care ar trebui impozitat la fel ca acesta din urma.

Una din cele mai PUTERNICE tari isi pregateste IESIREA din UE: Va avea loc cat mai curand

Premierul britanic David Cameron vrea ca referendumul asupra apartenentei tarii la Uniunea Europeana sa aiba loc cat mai curand. Cameron a promis sa organizeze o asemenea consultare in cazul in care ramane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )