Libnet.ro
UNICEF

00:07

Carambol cu sase masini in Galati. Trei persoane au ajuns la spital, iar autoturismele au fost ridicate cu platforma

Adevărul Adevărul,
Carambol cu sase masini in Galati. Trei persoane au ajuns la spital, iar autoturismele au fost ridicate cu platforma

Accident cu sase masini implicate pe o strada principala a orasului Galati, din cauza nerespectarii distantei regulamentare. Trei persoane au fost ranite, iar traficul a fost blocat doua ore. continuă pe Adevărul

Trei persoane, transportate la spital, in urma unui accident rutier dintre un microbuz si doua autoturisme. Impactul s-a produs la iesirea din Avrig, judetul Sibiu

Trei persoane au fost transportate la spital marti dimineata, dupa ce au fost ranite in urma unui accident rutier pe DN 1, la iesire din Avrig, judetul Sibiu. Un microbuz de calatori si doua autoturisme au.

SIBIU: Trei persoane, transportate la spital in urma unui accident rutier

Trei persoane, intre care o tanara insarcinata, au fost transportate la spital, marti, in urma unui accident produs pe DN 1, la iesirea din Avrig Sibiu) spre Brasov, fiind implicate un microbuz, o autoutilitara si un autoturism. Traficul in zona este ingreunat, potrivit News.

Accident Galati. Carambol cu 6 masini dupa ce un sofer cu Mercedes a intrat in plin in masinile care asteptau la semafor

Un grav accident de circulatie a avut loc in municipiul Galati. 3 persoane au ajuns la spital dupa ce soferul unui autoturism Mercedes a intrat cu viteza in masinile care asteptau la semafor pe strada Brailei. 6 masini au fost avariate, iar traficul in toata zona a fost blocata timp de mai multe ore.

Un tanar a furat pe rand doua masini si a izbit o a treia. E in stare critica, iar alte trei persoane sunt ranite

Un tanar a furat o duba, dar a abandonat-ointr-o comuna din Arges. A furat apoi un autoturism si a izbit cu el o alta masina pe un drum din Arges. A rezultat ranirea grava a barbatului. Alte trei persoane sunt ranite.

Cluj. Pompierii au intervenit pentru salvarea a trei persoane cazute cu autoturismul in albia unui parau

Pompierii din Cluj au intervenit, marti, pentru salvarea a trei persoane cazute cu autoturismul in albia unui parau, la o diferenta de nivel de trei metri.

Vanzatori ilegali de tutun, treziti cu noaptea-n cap de politie. Trei persoane, ridicate pentru audieri

Politistii din Alba au realizat miercuri dimineata patru perchezitii la persoane banuite ca ar fi comercializat, ilegal, tutun. Ar fi creat bugetului de stat un prejudiciu de peste 27. 000 de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )