Libnet.ro
UNICEF

09:30

Carcasele de smartphone cu pietre Swarowski - din ce in ce mai cautate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Carcasele de smartphone cu pietre Swarowski - din ce in ce mai cautate

Carcasele pentru smartphone cu pietre Swarowski sau electroplacare lucioasa gold/silver sunt din ce in ce mai cautate, asemeni carcaselor si huselor cat mai slim si foliilor de protectie ecran cu un grad de rezistenta cat mai mare la socuri, ne-a spus Ruxandra Bucurei, General Partner Arco Expert. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernatorul provinciei Sichuan din China, anchetat pentru coruptie si abuz de putere

Guvernatorul provinciei Sichuan din China, anchetat pentru coruptie si abuz de putere.

Batranetea vine mai tarziu pentru mamele cu multi copii

S-ar putea crede ca, cu cat o femeie are mai multi copii, cu atat organismul ei este mai obosit, insa un studiu realizat de cercetatori canadieni demonstreaza contrariul: o familie numeroasa este un atu pentru o imbatranire intarziata.

Paradoxul de la pompe. De ce platesc romanii mai mult pentru motorina decat austriecii

Peste 90% din petrolul necesar acoperirii consumului din Austria este importat. in cazul Romaniei, procentul este mai mic, de 65%. Ambele tari au de la 1 ianuarie aceeasi TVA dupa ce Romania a trecut de la o taxa.

Avocat din Constanta, retinut pentru trafic de influenta si spalare de bani

Sorin and Sandru, avocat in cadrul Baroului Constanta, a fost retinut luni de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si spalarea banilor, el fiind acuzat ca a cerut bani de la o persoana in schimbul interventiei sale pe langa un primar in vederea efectuarii unor plati.

Avocat din Constanta, retinut pentru trafic de influenta si spalare de bani

Sorin Sandru, avocat in cadrul Baroului Constanta, a fost retinut luni de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si spalarea banilor, el fiind acuzat ca a cerut bani de la o.

Iran: Peste jumatate din candidatii inscrisi pentru alegerile legislative au fost respinsi

Doar 4. 700 de candidati din cei aproximativ 12. 000, inscrisi pentru alegerile legislative de la 26 februarie din Iran, au fost aprobati de Comisia Centrala de Supraveghere, aflata in subordinea Consiliului Gardienilor Constitutiei Printre cei respinsi se afla numeroase personalitati ale taberei reformatoare sau critici la adresa puterii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )