Libnet.ro
UNICEF

08:30

Care este cea mai buna modalitate de a utiliza Instagram pentru a genera potentiali clienti?

România Liberă România Liberă,
Care este cea mai buna modalitate de a utiliza Instagram pentru a genera potentiali clienti?

Fie ca vorbim de Instagram sau de alta platforma de social media, raspunsul este unul singur: vrei sa afli adresele de e-mail ale acestor clienti, pentru ca apoi sa comunici cu ei prin e-mail. Cum sa faci rost de adresele lor? Le dai un lead magnet . continuă pe România Liberă

Lego Worlds este cea mai interesanta alternativa la Minecraft

Daca v-ati jucat vreodata Minecraft este imposibil sa nu va fi gandit ca va aduce aminte de Lego, cel putin aceasta a fost premisa creatorilor Lego Worlds. Minecraft a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai populare si atragatoare titluri cross-platform. Functioneaza pe orice platforma intr-o oarecare masura si ofera o libertate deosebita jucatorilor. [] Lego Worlds este cea mai interesanta alternativa la Minecraft Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Roland Garros 2015: Tecau si Rojer, in semifinale! Cea mai buna performanta de la Paris

Horia Tecau si coechipierul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, capi de serie numarul 5, s-au calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros. Cei doi vor intalni in penultimul act perechea favorita numarul 3.

Ingredientele secrete din cea mai buna reteta de socata. Din florile de soc se poate face si un desert delicios

Socul este in floare zilele acestea, moment ideal pentru a face o socata, bautura traditionala romaneasca, fara conservati, usoara si racoritoare, delicioasa si, mai ales, cu proprietati curative.

Romanii au talent, cea mai urmarita emisiune din luna mai. Ce productii urmeaza in topul audientelor

Romanii au talent este cea mai vizionata emisiune de divertisment a lunii mai, fiind singura productie care a adunat peste un milion de privitori in fata micilor ecrane. Antena 1 are sase productii in top zece, iar TVR 1 s-a remarcat cu numarul de telespectatori care au privit Eurovisionul.

Cea mai noua teapa prin SMS este bazata pe sinuciderile din Romania

In ultimele luni ai auzit tot mai des despre oamenii care s-au sinucis, cel mai cunoscut caz fiind al femeii care a stat peste 30 de ore pe marginea unui bloc. Aceste cazuri i-au inspirat pe cei care dau tepe prin SMS sa vina cu un nou mesaj. Tepele prin SMS nu sunt nimic nou [] Cea mai noua teapa prin SMS este bazata pe sinuciderile din Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cheltuielile de publicitate in 2014-2015, primii de crestere sanatoasa: Piata a atins 313 milioane euro si urmeaza sa urce la 322 milioane / Online-ul are cea mai mare crestere - raport Media Fact Book

Piata romaneasca de publicitate s-a ridicat, in 2014, la 313 milioane de euro, in crestere de la 305 milioane cu un an in urma, iar in 2015 ar urma sa atinga 322 de milioane de euro, potrivit ultimei editii a raportului Media Fact Book, dat publicitatii miercuri de agentia Initiative. Aceasta noteaza ca este primul an, dupa multa vreme, in care piata inregistreaza o crestere relevanta. Cheltuielile de publicitate online au cunoscut cea mai mare crestere anul trecut, +10%, in timp ce TV a avut o crestere moderata de 3% fata de 2013, piata radio s-a mentinut la acelasi nivel, iar cheltuielile in presa scrisa si publicitate stradala au scazut.

Cand va fi redeschisa publicului Pestera Ialomitei, cea mai vizitata pestera din Bucegi

Proiectul de reabilitare a Pesterii Ialomicioarei, unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din judetul Dambovita, este aproape de finalizare. Cea mai vizitata pestera din Bucegi a fost inchisa pentru turisti in luna iulie 2014 si, potrivit administratorilor de la schitul aflat la intrarea in pestera, cel mai tarziu in luna iulie a acestui an va fi gata sa primeasca din nou vizitatori.

VIKING aduce si in Romania cea mai usoara masina de tuns iarba din toate gamele sale ME 235

Cea mai usoara masina de tuns iarba din gama VIKING este disponibila si pe piata din Romania. Cu o greutate de doar 13 kg, noua ME 235 a fost conceputa pentru ingrijirea suprafetelor de iarba de pana la 300mp. ME 235 se alimenteaza la priza si este extrem de usor de manevrat, fiind apreciata mai ales de catre doamnele pasionate de gradinarit. Noul model ME 235 beneficiaza de experienta de ani de zile in inovatie a producatorului austriac VIKING, parte a grupului german STIHL. Astfel, pe acest utilaj sunt implementate tehnologii de taiere de ultima ora, fiind proiectat pentru utilizatori de talii diferite, gratie ghidonului reglabil pe inaltime.

Germania a inregistrat cea mai scazuta natalitate din lume

Germania a devenit tara cu cea mai mica natalitate din toata lumea, cu o rata de 8,3 nasteri la 1. 000 de locuitori, in timp ce Japonia, cea care a ocupat pana in 2013 aceasta pozitie, are o rata de 8,4 nou-nascuti la 1. 000 de locuitori, potrivit Bloomberg.

Concedieri la cea mai mare banca din Europa. Aproximativ 20.000 de angajati vor ramane fara loc de munca

HSBC, cea mai mare banca din Europa, ar putea concedia pana la 20. 000 de angajati, in cadrul masurilor de reorganizare pregatite de directorul general Stuart Gulliver, relateaza Reuters. Planul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )