Libnet.ro
UNICEF

08:30

Care este desertul ideal cand tii o cura de slabire

România Liberă România Liberă,
Care este desertul ideal cand tii o cura de slabire

Capsunile sunt cele mai prietenoase fructe, cand este vorba de silueta noastra. Iar in acest sezon ar trebui sa profitam din plin si sa le consumam, deoarece au o multime de beneficii. continuă pe România Liberă

Care este mai rapid: LG G4 versus Samsung Galaxy S6 [VIDEO]

Testele comparative de performanta reprezinta un criteriu obiectiv de achizitie. Din acest motiv, trebui sa vedeti acest clip cu un LG G4 vs. Samsung Galaxy S6. Fiecare gigant care activeaza in domeniul productiei de smartphone-uri are pe piata cateva dispozitive de varf. Acestea sunt actualizate cel putin o data pe an si vin la pachet [] Care este mai rapid: LG G4 versus Samsung Galaxy S6 [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Studiu SUA: Care este numarul real al oamenilor omorati de politisti

Un studiu realizat de Washington Post a aratat ca politistii americani omoara, in medie, doi oameni pe zi. Jurnalistii au dezvaluit ca numarul real al persoanelor impuscate de fortele de ordine este de doua ori mai mare decat cel oficial.

INDIA: Politia a retinut un PORUMBEL. Care este motivul

Politia indiana a retinut un porumbel care a zburat intr-un sat din apropierea frontierei militarizate cu Pakistanul. Masura a fost luata deoarece exista suspiciuni ca porumbelul ar putea fi folosit pentru spionaj, au anuntat autoritatile indiene.

Alegeri FIFA: Blatter vs printul Hussein al Iordaniei. Azi se decide viitorul fotbalului. Care este sistemul de vot

Cel de-al 65-lea Congres al FIFA va aduce schimbari majore la varful fotbalului mondial. Vineri este ales noul presedinte al forului international, doar doi candidati ramanand in cursa, Joseph Blatter si Ali bin Al Hussein.

SUNT SAU NU IMPREUNA? Peter Pop spune care este RELATIA lui cu Lora: Eu am ales-o pe ea pentru ca imi place

Au existat speculatii cum ca Lora se iubeste cu Peter Pop, cel cu care are o colaborare muzicala in acest.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )