Libnet.ro
UNICEF

10:30

SUNT SAU NU IMPREUNA? Peter Pop spune care este RELATIA lui cu Lora: Eu am ales-o pe ea pentru ca imi place

Devorator Monden Devorator Monden,
SUNT SAU NU IMPREUNA? Peter Pop spune care este RELATIA lui cu Lora: Eu am ales-o pe ea pentru ca imi place

Au existat speculatii cum ca Lora se iubeste cu Peter Pop, cel cu care are o colaborare muzicala in acest. continuă pe Devorator Monden

Razvan Dinca, directorul suspendat al Operei Nationale, va fi cercetat sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si fals in declaratii

Tribunalul Bucuresti a decis miercuri ca directorul suspendat al Operei Nationale, Ioan Razvan Dinca, va fi cercetat sub control judiciar, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si fals in.

INDIA: Politia a retinut un PORUMBEL. Care este motivul

Politia indiana a retinut un porumbel care a zburat intr-un sat din apropierea frontierei militarizate cu Pakistanul. Masura a fost luata deoarece exista suspiciuni ca porumbelul ar putea fi folosit pentru spionaj, au anuntat autoritatile indiene.

Alegeri FIFA: Blatter vs printul Hussein al Iordaniei. Azi se decide viitorul fotbalului. Care este sistemul de vot

Cel de-al 65-lea Congres al FIFA va aduce schimbari majore la varful fotbalului mondial. Vineri este ales noul presedinte al forului international, doar doi candidati ramanand in cursa, Joseph Blatter si Ali bin Al Hussein.

Mihai Traistariu ameninta ca va reprezenta o alta tara la Eurovision 2016. Care este conditia ca sa reprezinte Romania

Interpretul Mihai Traistariu a anuntat ca se gandeste sa reprezinte o alta tara la concursul muzical Eurovision 2016, in conditiile in care la selectia nationala se fac blaturi.

Studiu: Afla care este legatura dintre munca si depresie

Angajatii care petrec mai mult de 11 ore pe zi la birou se confrunta cu un risc dublu de a suferi de depresie in forme destul de grave, comparativ cu altii care nu fac ore suplimentare. Aceasta este concluzia la care.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )