Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este diferenta intre nevoile romanilor si bugetul alocat de stat pentru medicamente

România Liberă România Liberă,
Care este diferenta intre nevoile romanilor si bugetul alocat de stat pentru medicamente

In Romania, diferenta dintre bugetul alocat pentru medicamente si nevoile de tratament ale pacientilor este de 1,25 miliarde lei, informeaza Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM). continuă pe România Liberă

Care este diferenta dintre Consiliul European, Consiliul Europei si Consiliul UE. Misiune, organizare si caracteristici

La aproape opt ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, institutiile care reprezinta interesele statelor membre nu sunt inca pe deplin cunoscute. Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca nu s-a luat nicio decizie cu privire la bugetul pentru.

Peste 1,2 miliarde lei diferenta intre bugetul alocat si nevoile de tratament ale pacientilor

Sanatatea se confrunta in acest moment cu o diferenta de 1,25 miliarde lei intre bugetul alocat medicamentelor si nevoile reale de tratament ale pacientilor romani, acuza Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM), intr-un comunicat trimis astazi redactiei.

Unul dintre vicepresedintii AVAS, audiat la DNA, in dosarul in care este cercetat Titu Bojin

Unul dintre vicepresedintii AVAS este audiat, miercuri, la DNA, in dosarul in care este anchetat seful CJTimis, Titu Bojin. Presedintele CJTimis este cercetat pentru afaceri cu contracte ilegale.

Pretul sarbatorilor pentru romani. Care este bugetul de Craciun si Revelion

Romanii isi pregatesc bugetele de sarbatori. Ca in fiecare an, cei mai multi bani se vor duce pe mancare si cadouri. Bradul de Craciun este lasat la urma pe lista cumpararturilor. Ce vor cumpara romanii.

Director general din CFR Calatori, inregistrat de SRI in dosarul in care este vizat si presedintele Consiliului Judetean Timis: 'Iti spun eu, e ok'

Dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, este vizat intr-un dosar de coruptie al DNA vizeaza si membri ai conducerii CFR Calatori. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, printre cei cazuti pe tehnica este si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )