Libnet.ro
UNICEF

01:05

Director general din CFR Calatori, inregistrat de SRI in dosarul in care este vizat si presedintele Consiliului Judetean Timis: 'Iti spun eu, e ok'

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Director general din CFR Calatori, inregistrat de SRI in dosarul in care este vizat si presedintele Consiliului Judetean Timis:

Dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, este vizat intr-un dosar de coruptie al DNA vizeaza si membri ai conducerii CFR Calatori. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, printre cei cazuti pe tehnica este si. continuă pe Wall-Street Ro

Director general din CFR Calatori, inregistrat de SRI in dosarul in care este vizat si presedintele Consiliului Judetean Timis: iti spun eu, e ok

Dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, este vizat intr-un dosar de coruptie al DNA vizeaza si membri ai conducerii CFR Calatori. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, printre cei cazuti pe tehnica este si directorul general adjunct Mentenanta din cadrul CFR Calatori, Protopopu Gabriel Telu.

Perchezitii DIICOT la CFR Calatori si sedii de firme in dosarul Dragos Nedelcu: administratorul Euroconstruct, printre cei vizati

Procurorii DIICOT fac miercuri perchezitii la birouri ale CFR Calatori si la sediile unor firme, dupa ce au extins cercetarile in dosarul lui Dragos Nedelcu, opt persoane vizate in acest caz, printre care si administratorul Euroconstruct Trading, Dan.

Dosarul de coruptie din Timis: procurorii fac perchezitii la depouri CFR Calatori din Bucuresti si opt judete

Procurorii anticoruptie efectueaza perchezitii la depourile CFR Calatori din Bucuresti si opt judete din tara, in dosarul de coruptie in care sunt vizate mai multe persoane cu functii de conducere din institutii din Timis.

DIICOT a descins la CFR Calatori. Sunt vizate mai multe contracte

Procurorii de la combaterea crimei organizate fac verificari la CFR Calatori si au in vedere mai multe contracte in valoare de 34 de milioane de lei. Procurorii fac mai multe perchezitii.

[P] De ce investesc romanii in actiunile gigantilor mondiali? Ovidiu Dumitrescu, director general adjunct Tradeville, discuta online, cu cititorii, marti, de la ora 12.00.

Facebook, Coca-Cola, Apple sau McDonalds sunt o parte din numele companiilor ale caror actiuni pot fi tranzactionate la BVB de catre investitorii romani. Titlurile Continental, Deutsche Post, Lufthansa si Commerzbank pot fi cumparate incepand de luni. 25 de companii europene si americane sunt tranzactionate pe sistemul alternativ al Bursei de Valori Bucuresti, aduse de casa de brokeraj Tradeville. Sunt aceste titluri mai atractive decat cele ale societatilor romanesti? Care sunt avantajele, evolutia si perspectivele acestor companii? Despre modalitatile de a investi in actiunile gigantilor mondiali puteti discuta online cu Ovidiu Dumitrescu, Director General Adjunct Tradeville, marti, de la ora 12. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.

UDPATE Perchezitii la CFR Calatori Iasi intr-o speta a DNA intinsa pe 11 judete. Presedintele CJ Timis, Titu Bojin, a fost ridicat in acest dosar si dus la audieri

Procurorii DNA Iasi efectueaza in aceasta dimineata 48 de perchezitii in Bucuresti si alte 11 judete ale tarii, privind fapte de coruptie. La Iasi, perchezitiile se deruleaza la Depoul CFR.

Perchezitii la 20 de insitutii publice din Bucuresti si 11 judete: Printre cele vizate, si CFR Calatori

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la 20 de institutii publice din Bucuresti si 11 judete, fiind cercetate fapte de coruptie comise pe parcursul acestui an. Printre institutii se numara si.

Perchezitii la 20 de institutii publice din Bucuresti si 11 judete: Printre cele vizate, si CFR Calatori

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la 20 de institutii publice din Bucuresti si 11 judete, fiind cercetate fapte de coruptie comise pe parcursul acestui an. Printre institutii se numara si.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )