Libnet.ro
UNICEF

05:00

Perchezitii DIICOT la CFR Calatori si sedii de firme in dosarul Dragos Nedelcu: administratorul Euroconstruct, printre cei vizati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Perchezitii DIICOT la CFR Calatori si sedii de firme in dosarul Dragos Nedelcu: administratorul Euroconstruct, printre cei vizati

Procurorii DIICOT fac miercuri perchezitii la birouri ale CFR Calatori si la sediile unor firme, dupa ce au extins cercetarile in dosarul lui Dragos Nedelcu, opt persoane vizate in acest caz, printre care si administratorul Euroconstruct Trading, Dan. continuă pe Wall-Street Ro

Director general din CFR Calatori, inregistrat de SRI in dosarul in care este vizat si presedintele Consiliului Judetean Timis: iti spun eu, e ok

Dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, este vizat intr-un dosar de coruptie al DNA vizeaza si membri ai conducerii CFR Calatori. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, printre cei cazuti pe tehnica este si directorul general adjunct Mentenanta din cadrul CFR Calatori, Protopopu Gabriel Telu.

Dosarul de coruptie din Timis: procurorii fac perchezitii la depouri CFR Calatori din Bucuresti si opt judete

Procurorii anticoruptie efectueaza perchezitii la depourile CFR Calatori din Bucuresti si opt judete din tara, in dosarul de coruptie in care sunt vizate mai multe persoane cu functii de conducere din institutii din Timis.

Director general din CFR Calatori, inregistrat de SRI in dosarul in care este vizat si presedintele Consiliului Judetean Timis: 'Iti spun eu, e ok'

Dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, este vizat intr-un dosar de coruptie al DNA vizeaza si membri ai conducerii CFR Calatori. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, printre cei cazuti pe tehnica este si.

DIICOT a descins la CFR Calatori. Sunt vizate mai multe contracte

Procurorii de la combaterea crimei organizate fac verificari la CFR Calatori si au in vedere mai multe contracte in valoare de 34 de milioane de lei. Procurorii fac mai multe perchezitii.

UDPATE Perchezitii la CFR Calatori Iasi intr-o speta a DNA intinsa pe 11 judete. Presedintele CJ Timis, Titu Bojin, a fost ridicat in acest dosar si dus la audieri

Procurorii DNA Iasi efectueaza in aceasta dimineata 48 de perchezitii in Bucuresti si alte 11 judete ale tarii, privind fapte de coruptie. La Iasi, perchezitiile se deruleaza la Depoul CFR.

Perchezitii: DIICOT investigheaza delapidarea SIF Banat Crisana si SIF Muntenia

Vezi mai jos galeria foto * UPDATE 18:51 El Lakis Najib si Bilteanu au plecat cu Dusterul alb * UPDATE 18:21 Dragos Bilteanu si El Lakis Najib sunt in sediul SIF Banat-Crisana din Bucuresti * UPDATE 18:05 SIF Banat-Crisana: Anchetatorii au ridicat doar acte, nimeni nu a fost luat la audieri * UPDATE 17:56 Jandarmii s-au intors la SIF1 * UPDATE 17:40 SIF1: Jandarmii au plecat fara sa ia nimic * UPDATE 17:12 Duba a plecat, dar jandarmii au ramas in sediul SIF Banat-Crisana * UPDATE 17:08 inca o duba MAI a sosit la SIF Banat-Crisana * UPDATE 16:46 Tatal lui Dragos Bilteanu si-a revenit, nu a mai fost dus la spital * UPDATE 16:41 Andrei Diaconescu a plecat de la DIICOT fara sa faca declaratii * UPDATE 16:18 O ambulanta a sosit la DIICOT pentru tatal lui Dragos Bilteanu * UPDATE 15:46 SIF Muntenia confirma perchezitiile DIICOT si ridicarea de documente * UPDATE 15:22 Gabriel Filimon, adus la DIICOT * UPDATE 15:16 Procurorii au ridicat documente de la SIF Muntenia * UPDATE 14:20 SIF1 confirma perchezitiile DIICOT si ridicarea de documente * UPDATE 14:15 BVB nu spune daca angajati ai Bursei sunt implicati in caz * UPDATE 14:07 O masina a jandarmeriei se afla si la sediul SIF4 * UPDATE 14:00 Mascatii au dus la DIICOT documente ridicate de la Swiss Capital vezi foto) * UPDATE 13:47 Masina jandarmeriei a revenit la SIF Banat-Crisana * UPDATE 13:30 Jandarmii au parasit sediul SIF Banat - Crisana, iar nicio persoana nu a fost ridicata * UPDATE Potrivit unor surse, pana in momentul de fata, suspectilor nu li s-a adus nimic la cunostinta * UPDATE Dragos Bilteanu si Gheorghe Danut Porumb urmeaza a fi adusi la audieri * UPDATE Surse: Perchezitii si la sediul Swiss Capital * UPDATE Mascati la directorul SAI Muntenia in birou * UPDATE Actiunile SIF1 si SIF4, suspendate de la tranzactionare * Prejudiciul ar ajunge la 15 - 16 milioane de euro SIF Banat Crisana si SIF Muntenia ar fi fost vizate de o actiune de delapidare, prin intermediul careia ar fi fost manipulata piata de capital si mecanismele bursiere ar fi fost grav afectate, intrucat operatiunile au vizat majorarea artificiala a pretului actiunilor SIF Banat - Crisana, transmite DIICOT, care desfasoara la aceasta ora perchezitii in Bucuresti si inca doua judete.

Perchezitii la 20 de insitutii publice din Bucuresti si 11 judete: Printre cele vizate, si CFR Calatori

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la 20 de institutii publice din Bucuresti si 11 judete, fiind cercetate fapte de coruptie comise pe parcursul acestui an. Printre institutii se numara si.

Perchezitii la 20 de institutii publice din Bucuresti si 11 judete: Printre cele vizate, si CFR Calatori

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la 20 de institutii publice din Bucuresti si 11 judete, fiind cercetate fapte de coruptie comise pe parcursul acestui an. Printre institutii se numara si.

Ialomita, in atentia organelor de ancheta. Perchezitii DIICOT la contrabandistii cu tigari

Luni, 8 decembrie 2014, in Ialomita, au fost efectuate perchezitii domiciliare ca urmare a unei actiuni demarata de procurorii DIICOT-Serviciul Teritorial Galati. Actiunea oamenilor legii a vizat destructurarea unei grupari infractionale specializata in contrabanda cu tigarete. De asemenea, actiuni similare s-au desfasurat si in judetele Galati, Braila si Constanta. Potrivit informatiilor, 25 de persoane au fost conduse la audieri.

Perchezitii DIICOT pentru delapidarea SIF Banat Crisana si SIF Muntenia

SIF Banat Crisana si SIF Muntenia ar fi fost vizate de o actiune de delapidare, prin intermediul careia ar fi fost manipulata piata de capital si mecanismele bursiere ar fi fost grav afectate, intrucat operatiunile au vizat majorarea artificiala a pretului actiunilor SIF Banat - Crisana, transmite DIICOT, care desfasoara la aceasta ora perchezitii in Bucuresti si inca trei judete.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )