Libnet.ro
UNICEF

05:00

Perchezitii la 20 de insitutii publice din Bucuresti si 11 judete: Printre cele vizate, si CFR Calatori

B1 B1,
Perchezitii la 20 de insitutii publice din Bucuresti si 11 judete: Printre cele vizate, si CFR Calatori

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la 20 de institutii publice din Bucuresti si 11 judete, fiind cercetate fapte de coruptie comise pe parcursul acestui an. Printre institutii se numara si. continuă pe B1

Perchezitii la 20 de institutii publice din Bucuresti si 11 judete: Printre cele vizate, si CFR Calatori

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la 20 de institutii publice din Bucuresti si 11 judete, fiind cercetate fapte de coruptie comise pe parcursul acestui an. Printre institutii se numara si.

Dosarul de coruptie din Timis: procurorii fac perchezitii la depouri CFR Calatori din Bucuresti si opt judete

Procurorii anticoruptie efectueaza perchezitii la depourile CFR Calatori din Bucuresti si opt judete din tara, in dosarul de coruptie in care sunt vizate mai multe persoane cu functii de conducere din institutii din Timis.

UDPATE Perchezitii la CFR Calatori Iasi intr-o speta a DNA intinsa pe 11 judete. Presedintele CJ Timis, Titu Bojin, a fost ridicat in acest dosar si dus la audieri

Procurorii DNA Iasi efectueaza in aceasta dimineata 48 de perchezitii in Bucuresti si alte 11 judete ale tarii, privind fapte de coruptie. La Iasi, perchezitiile se deruleaza la Depoul CFR.

Perchezitii in Sibiu si in alte 11 judete, intr-un dosar privind infractiuni de coruptie

Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Sectia de Combatere a Coruptiei efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in cursul anului 2014.

Ivan Patzaichin, sarbatorit la Teatrul National din Bucuresti la implinirea a 65 de ani

Unul dintre cei mai valorosi sportivi romani din toate timpurile, fostul canoist, Ivan Patzaichin, a fost sarbatorit la Teatrul National, cu prilejul implinirii a 65 de ani. Sportivi, oameni politici, artisti si.

Pilotul elicopterului prabusit langa Sibiu a murit la Spitalul de Arsi din Bucuresti

Gabriel Titiana, pilotul elicopterului care s-a prabusit langa Sibiu la sfarsitul lunii noiembrie, a murit, luni, la Spitalul de Arsi din Bucuresti. El fusese supus la mai multe interventi chirurgicale dupa.

DNA face perchezitii in 11 judete intr-un dosar de coruptie. Clujul, printre judetele vizate

Procurorii DNA fac perchezitii in judetul Cluj si in mai multe judete din tara. Perchezitiile au loc la 48 de locuri, printre care institutii publice, societati comerciale si domiciului unor persoane fizice.

DNA face perchezitii in 11 judete intr-un dosar de coruptie. Clujul, printre judetele vizate: descinderi la Depoul CFR

Procurorii DNA fac perchezitii in judetul Cluj si in mai multe judete din tara. Perchezitiile au loc la 48 de locuri, printre care institutii publice, societati comerciale si domiciului unor persoane fizice.

Cod galben de polei si ceata in 11 judete, majoritatea din est

Unsprezece judete, majoritatea din estul tarii, se afla duminica sub cod galben de polei si ceata.

Papalekas a achizitionat o noua cladire de birouri din Bucuresti cu 46 milioane de euro

Compania Globalworth, controlata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a achizitionat o noua cladire de birouri in Bucuresti, printr-o tranzactie de 46 milioane de euro, potrivit unui comunicat al companiei.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )