Libnet.ro
UNICEF

05:00

DIICOT a descins la CFR Calatori. Sunt vizate mai multe contracte

Adevărul Adevărul,
DIICOT a descins la CFR Calatori. Sunt vizate mai multe contracte

Procurorii de la combaterea crimei organizate fac verificari la CFR Calatori si au in vedere mai multe contracte in valoare de 34 de milioane de lei. Procurorii fac mai multe perchezitii. continuă pe Adevărul

Dosarul de coruptie din Timis: procurorii fac perchezitii la depouri CFR Calatori din Bucuresti si opt judete

Procurorii anticoruptie efectueaza perchezitii la depourile CFR Calatori din Bucuresti si opt judete din tara, in dosarul de coruptie in care sunt vizate mai multe persoane cu functii de conducere din institutii din Timis.

Presedintele CJ Timis si 17 primari, audiati la DNA. Procurorii au descins si la depourile CFR Calatori din Bucuresti

UPDATE - Procurorii DNA fac perchezitii la depourile CFR Calatori din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, Sibiu, Ploiesti, Arad, Suceava si Iasi, in dosarul de coruptie in care sunt vizate mai multe persoane.

Perchezitii DIICOT la CFR Calatori si sedii de firme in dosarul Dragos Nedelcu: administratorul Euroconstruct, printre cei vizati

Procurorii DIICOT fac miercuri perchezitii la birouri ale CFR Calatori si la sediile unor firme, dupa ce au extins cercetarile in dosarul lui Dragos Nedelcu, opt persoane vizate in acest caz, printre care si administratorul Euroconstruct Trading, Dan.

Director general din CFR Calatori, inregistrat de SRI in dosarul in care este vizat si presedintele Consiliului Judetean Timis: iti spun eu, e ok

Dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, este vizat intr-un dosar de coruptie al DNA vizeaza si membri ai conducerii CFR Calatori. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, printre cei cazuti pe tehnica este si directorul general adjunct Mentenanta din cadrul CFR Calatori, Protopopu Gabriel Telu.

Director general din CFR Calatori, inregistrat de SRI in dosarul in care este vizat si presedintele Consiliului Judetean Timis: 'Iti spun eu, e ok'

Dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, este vizat intr-un dosar de coruptie al DNA vizeaza si membri ai conducerii CFR Calatori. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, printre cei cazuti pe tehnica este si.

Cod galben de ceata si polei in mai multe judete din tara. Ce judete sunt vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata de scurta durata, valabile pentru mai multe judete din tara.

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu, inchise circulatiei din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu sunt inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, insa nu exista localitati izolate intrucat in zonele afectate exista rute ocolitoare, cel mai recent bilant aratand ca in judet peste 3. 500 de hectare de teren sunt acoperite de ape.

Mai multe tronsoane de drum, inchise, miercuri seara, din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu sunt inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, insa nu exista localitati izolate, relateaza Mediafax.

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu au fost inchise din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu sunt inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, insa nu exista localitati izolate intrucat in zonele afectate exista rute ocolitoare, cel.

Raport: Foametea afecteaza tot mai multe persoane in Marea Britanie

Tot mai multe persoane din Marea Britanie sunt afectate de foamete, potrivit unui raport publicat luni si finantat de Arhiepiscopia din Canterbury, in care sunt acuzate sistemul de alocatii sociale si salariile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2269 seconds )