Libnet.ro
UNICEF

05:15

Care este parerea Samsung despre utilizatorii de bete selfie [VIDEO]

Playtech Playtech,
Care este parerea Samsung despre utilizatorii de bete selfie [VIDEO]

In incercarea de a-si promova cele mai bune telefoane, cei de la Samsung au facut o remarca interesanta cu privire la utilizatorii de selfie stick-uri. Selfie-urile sunt mult mai vechi decat multi dintre noi am fi crezut. Cu aproape o suta de ani inaintea lansarii modelului Simon produs de IBM si cu peste un secol inaintea [] Care este parerea Samsung despre utilizatorii de bete selfie [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

17 intrebari utile despre chirurgia obezitatii: ce se poate manca dupa operatia de micsorare a stomacului, in cat timp slabesti si care este riscul de ingrasare?

Dr. Gabriel Matei, medic specialist chirurgie generala, competenta chirurgie laparoscopica, raspunde la cele mai frecvente intrebari despre chirurgia obezitatii. In ce consta operatia de micsorare a stomacului, care sunt avantajele acesteia, pot avea un copil dupa interventia chirurgicala bariatrica si ce medicamente trebuie evitate sunt printre cele 17 intrebari la care Dr. Gabriel Matei ofera raspunsul.

Care este salariul minim necesar pentru cumpararea unei locuinte cu credit bancar

Salariul minim necesar pentru achizitionarea unui apartament, cu un credit bancar, este de 1. 000 lei.

Calatoriile spre SUA, BLOCATE. Care este motivul

Ambasada Statelor Unite a anuntat ca, din cauza unor probleme, tehnice nu poate tipari vizele temporare sau de imigrare care au fost aprobate dupa data de 8 iunie 2015.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )