Libnet.ro
UNICEF

10:00

Care este pozitia MAE roman privind utilizarea armelor chimice in Siria.

România Liberă România Liberă,
Care este pozitia MAE roman privind utilizarea armelor chimice in Siria.

Ministerul roman de Externe informeaza ca a luat act cu profunda ingrijorare de atacurile recente din zona Damascului, soldate cu sute de victime in randul civililor, si condamna ferm orice posibila utilizare de arme chimice de catre oricare dintre partile la conflictul din Siria, transmite Mediafax. Ministerul Afacerilor Externe a luat act cu profunda ingrijorare de atacurile care au avut loc recent in zona metropolitana a Damascului, si care s-au soldat cu sute de victime, inclusiv copii, . continuă pe România Liberă

Ban Ki-moon: Utilizarea armelor chimice ar incalca dreptul international si ar avea consecinte grave

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a declarat, vineri la Seul, ca utilizarea armamentului chimic in Siria, in cazul in care va fi dovedit, va constitui o crima impotriva umanitatii ce va avea.

Politia canadiana recurge la sensibilizare pentru a atrage atentia conducatorilor auto: Au prezentat o inregistrare in care este lovit un urs (VIDEO)

Politia calare din Canada recurge la sensibilizare pentru a atrage atentia conducatorilor auto asupra riscurilor pe care viteza si lipsa de atentie le presupune. in acest sens, au difuzat pe internet o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )