Libnet.ro
UNICEF

05:15

Care e legatura lui Dan Condrea cu drama din Colectiv. Imagini nedifuzate vreodata cu seful Hexi Pharma - VIDEO

Antena3 Antena3,
Care e legatura lui Dan Condrea cu drama din Colectiv. Imagini nedifuzate vreodata cu seful Hexi Pharma - VIDEO

Putini stiu ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, era un mare iubitor al muzicii rock, ba chiar in timpul sau liber alegea sa se relaxeze pe scena, scrie spynews. ro. Dan Condrea a cantat. continuă pe Antena3

Reconstituirea accidentului rutier in care a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

O reconstituire a accidentului in care a murit Dan Condrea, fostul patron Hexi Pharma, a fost facuta, luni, de un expert in conducere defensiva, care sustine ca actiunea a fost.

Ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea. Detalii din dosar

Anchetatorii vor efectua perchezitii informatice si vor audia martori in dosarul privind decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. De asemenea, in dosar.

Certitudinea lui Victor Ponta in legatura cu accidentul in care a murit Dan Condrea

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni ca are o singura certitudine in legatura cu accidentul patronului Hexi Pharma si anume ca Dan Condrea nu va mai putea da declaratii la Parchet sa spuna.

Ce au gasit politistii la locul accidentului in care a murit Dan Condrea

Jurnalistii Cancan. ro au fotografiat locul accidentului la scurt timp dupa ce masina condusa de Condrea a intrat in pom. Anchetatorii au ridicat de la fata locului mai multe obiecte, printre care un PET de.

Coincidenta macabra: Asociatul lui Dan Condrea si-a ucis sotia intr-un accident similar celui in care a murit patronul Hexi Pharma

Dupa accidentul in care a murit Dan condrea, patronul Hexi Pharma, in presa au aparut informatii despre un alt incident mortal in care a fost implicat un asociat al acestuia. Miron Panaitescu.

Asociatul lui Dan Condrea si-a ucis sotia intr-un accident similar celui in care a murit patronul Hexi Pharma

Accidentul in care a murit Dan Condrea vine la cinci ani dupa ce un fost asociat de-ai sai, Miron Panaitescu, a fost implicat intr-un accident de masina produs chiar de el, in care i-a murit.

Fotografia care ar putea arata ca Dan Condrea nu era cel decedat in accidentul din Corbeanca (atentie, imagine cu impact)

Multe semne de intrebare sunt ridicate dupa accidentul de masina care l-ar fi omorat pe Dan Condrea, patronul companieiHexi Pharma, una dintre firmele din Romania care a arucnat pe piata medicala din Romania substante neconforme. O fotografie facuta la fata locului indica mai mult ca sigur ca nu acesta s-a aflat decedat langa drum. Atentie, imaginea este destul de dura, dar pentru cei care vor sa caute adevarul poate ajuta.

Ce au descoperit medicii legisti pe trupul lui Dan Condrea

Medicii legisti din cadrul IML Ilfov vor continua necropsia in cazul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, si marti, cand se vor axa asupra cordului, scrie Agerpres. Potrivit unor surse medicale,.

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul accidentului rutier in care a murit Dan Condrea

Un accident si o mie de intrebari. Parchetul General a preluat ancheta in cazul accidentului mortal al patronului Hexi Pharma, personajul central al celui mai mare scandal al anului: dezinfectantii.

O marturie necunoscuta a lui Dan Condrea

Moartea lui Dan Condrea provoaca o mutatie a perspectivei din care a fost privita, pana acum, afacerea Hexi Pharma, care a cuprins doar incriminari la adresa firmei si a patronului sau, insa transformarea acestuia din urma in victima a unui accident obliga la publicarea tuturor detaliilor necunoscute in legatura cu acest scandal, astfel ca este posibil ca, prin contributie colectiva, eventual, cazul sa dobandeasca o imagine diferita. Noi insine ne aflam in posesia unei declaratii a lui Dan Condrea, pe care pana acum nu am considerat-o publicabila, asteptand clarificarile pe care el le-a promis. Acum, insa, a-i publica declaratiile devine o obligatie fata de interesul public. in data de 18 mai 2016, la intrebarea Cine ar vrea sa ia locul din piata societatii Hexi Pharma?, Dan Condrea a afirmat urmatoarele: Anios, cine. Ei au orchestrat cu maiestrie aceasta campanie. Poti sa ii transmiti lui Tolontan sa stea linistit ca nu vom mai produce biocide. Am vazut ca s-a enervat ca inca eram pe lista ministerului. Gata. Hexi nu va mai fi pe piata. Cu stima, Dr. Dan Condrea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )