Libnet.ro
UNICEF

09:30

Care e singura aplicatie de pe telefonul lui Donald Trump

Playtech Playtech,
Care e singura aplicatie de pe telefonul lui Donald Trump

Donald Trump a starnit controverse foarte maripe perioada campaniei electorale iar nici dupa ce a fost ales nu s-a lasat mai prejos. Presedintele Statelor Unite ale Americii foloseste Twitter ca pe un mod principal de comunicarecu publicul sau, prezenta si reactiile sale pe reateaua de socializare fiindintens dezbatute. Pana in urma cu cateva luni, Donald []. continuă pe Playtech

Lovitura in relatia Donald Trump - Vladimir Putin: Congresul american a adoptat o rezolutie prin care cere Rusiei retragerea trupelor pe care le are in Transnistria

Relatia dintre Rusia si Statele Unite parea sa se indrepte spre o mare prietenie dupa venirea lui Donald Trump ca presedinte. Aceasta schimbare a relatiilor bilaterale era asteptata mai ales ca urmare a.

Detalii incredibile despre discutii pe care ginerele lui Donald Trump le avea cu Rusia: Se dorea crearea unei linii secrete de comunicatii Washington-Moscova

Jared Kushner, sotul fiice lui Donald Trump, Ivanka, si consilier apropriat al presedintelui american, a ajuns in atentia FBI pentru mai multe intalniri secrete pe care le-a avut cu ambasadorul.

Adevarul despre poza virala cu Donald Trump si Papa Francisc. Ce spune fotograful care a imortalizat momentul

Fotografia de la intrevederea dintre Donald Trump si Papa Francisc, in care Papa apare cu o figura impietrita si trista, a fost virala pe retelele de socializare. Evan Vucci, fotograful care.

Imaginea cu chipul trist al Papei Francisc de la intalnirea cu Donald Trump, virala pe internet: Care sunt cele mai amuzante reactii(FOTO)

Imaginile din timpul vizitei presedintelui american Donald Trump la Vatican au devenit virale in mediul online. Numeroase persoane au comentat mimica Papei Francisc. Suveranul Pontif apare in toate.

Donald Trump si Victor Ponta, politicienii care au provocat tristete pe chipul Papei Francisc: Asemanarile din vizitele celor doi la Vatican (FOTO)

Imaginile din timpul vizitei presedintelui american Donald Trump la Vatican au devenit virale in mediul online. Numeroase persoane au comentat mimica Papei Francisc care in toate pozele are o privire.

NATO se alatura aliantei arabe impotriva ISIS din Siria si Irak, asa cum a cerut Donald Trump. Care sunt urmatoarele miscari ale Iranului si Rusiei |ANALIZA

NATO se va alatura coalitiei internationale impotriva gruparii teroriste ISIS, a anuntat, ieri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, cu putin inainte de sosirea presedintelui american, Donald Trump.

Donald Trump a criticat statele membre ale NATO care nu au alocat sumele necesare pentru aparare

Presedintele american Donald Trump a declarat joi, in cadrul summitului NATO de la Bruxelles, ca 23 dintre cele 28 de state membre ale Aliantei Nord-Atlantice nu au alocat sumele necesare pentru aparare si nu.

VIDEO Comportamentul lui Donald Trump la summitul NATO, interpretat de un expert in limbajul trupului

Donald Trump si-a continuat prima calatorie oficiala in strainatate, in calitate de presedinte al Statelor Unite, cu vizita la summitul NATO din capitala belgiana Bruxelles, oras despre care a afirmat in trecut ca este o gura de iad. Desi a apreciat primirea calduroasa, sederea sa la Bruxelles a fost marcata de cateva momente stanjenitoare, analizate de un expert in limbajul corpului.

Donald Trump a afirmat, la o intalnire cu liderii Uniunii Europene, ca germanii sunt rai, foarte rai. Juncker ii ia apararea: Nu a fost agresiv, a fost o problema de traducere

Presedintele american Donald Trump a criticat Germania pentru milioanele de masini pe care le vand in Statele Unite, precizand ca germanii sunt rai. Liderul de la Casa Alba a facut afirmatia in cadrul unei intalniri cu liderii Uniunii Europene, potrivit saptamanalului Der Spiegel.

Cea mai ciudata strangere de mana a unor sefi de stat: Ce i-a facut Emmanuel Macron lui Donald Trump (FOTO, VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a suferit o mare lovitura de imagine in timpul primei intrevederi pe care a avut-o cu noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron. Dupa ce s-a facut remarcat in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )