Libnet.ro
UNICEF

11:00

Lovitura in relatia Donald Trump - Vladimir Putin: Congresul american a adoptat o rezolutie prin care cere Rusiei retragerea trupelor pe care le are in Transnistria

B1 B1,
Lovitura in relatia Donald Trump - Vladimir Putin: Congresul american a adoptat o rezolutie prin care cere Rusiei retragerea trupelor pe care le are in Transnistria

Relatia dintre Rusia si Statele Unite parea sa se indrepte spre o mare prietenie dupa venirea lui Donald Trump ca presedinte. Aceasta schimbare a relatiilor bilaterale era asteptata mai ales ca urmare a. continuă pe B1

Cea mai ciudata strangere de mana a unor sefi de stat: Ce i-a facut Emmanuel Macron lui Donald Trump (FOTO, VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a suferit o mare lovitura de imagine in timpul primei intrevederi pe care a avut-o cu noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron. Dupa ce s-a facut remarcat in.

Probleme mari in cuplul prezidential american: Melania a respins din nou in fata tuturor sa fie tinuta de mana de Donald Trump (VIDEO)

O noua vizita externa pentru Donald Trump, un alt motiv pentru presa tabloida sa speculeze privind probleme in relatia cu sotia sa, Melania. La fel ca si in vizita din Israel, Melania a.

Donald Trump, declaratie incredibila la reuniunea cu liderii europeni: Germanii sunt rai, foarte rai

Relatia dintre Donald Trump si Angela Merkel nu a fost niciodata una buna, in special datorita atacurilor repetate facute de miliardarul american inainte de a deveni presedinte la adresa politicii.

NATO se alatura aliantei arabe impotriva ISIS din Siria si Irak, asa cum a cerut Donald Trump. Care sunt urmatoarele miscari ale Iranului si Rusiei |ANALIZA

NATO se va alatura coalitiei internationale impotriva gruparii teroriste ISIS, a anuntat, ieri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, cu putin inainte de sosirea presedintelui american, Donald Trump.

Gest socant facut de Donald Trump! L-a impins pe premierul Muntenegrului pentru a ajunge in fata la summitul NATO - VIDEO

Presedintele american Donald Trump l-a impins pe premierul Muntenegrului, Dusko Markovici, pentru a ajunge in primul rand de lideri, la summitul NATO de la Bruxelles,potrivit news. ro. Trump.

Donald Trump pe Twitter, dupa summitul NATO: Aliatii isi cresc contributiile la blocul militar, banii au inceput sa curga

Presedintele american Donald Trump a scris sambata, pe Twitter, ca aliatii NATO au inceput deja sa isi suplimenteze contributiile la blocul militar si ca banii au inceput sa curga, la doua zile dupa ce presedintele a criticat membrii.

Banii au inceput sa curga spre NATO, scrie Donald Trump pe Twitter

Statele din NATO isi sporesc deja contributiile la bugetul Aliantei, a scris sambata pe reteaua de socializare Twitter presedintele american Donald Trump, aflat la Taormina, in Italia, pentru Summitul G7.

Donald Trump: Banii au inceput sa vina spre NATO

Statele din NATO isi sporesc deja contributiile la bugetul organizatiei, a afirmat sambata presedintele american Donald Trump, aflat la Taormina Italia) pentru summitul G7, la doua zile dupa ce a.

Detalii incredibile despre discutii pe care ginerele lui Donald Trump le avea cu Rusia: Se dorea crearea unei linii secrete de comunicatii Washington-Moscova

Jared Kushner, sotul fiice lui Donald Trump, Ivanka, si consilier apropriat al presedintelui american, a ajuns in atentia FBI pentru mai multe intalniri secrete pe care le-a avut cu ambasadorul.

Imaginea cu chipul trist al Papei Francisc de la intalnirea cu Donald Trump, virala pe internet: Care sunt cele mai amuzante reactii(FOTO)

Imaginile din timpul vizitei presedintelui american Donald Trump la Vatican au devenit virale in mediul online. Numeroase persoane au comentat mimica Papei Francisc. Suveranul Pontif apare in toate.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )