Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai bune si cele mai rele ape pentru bebelusi

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai bune si cele mai rele ape pentru bebelusi

Un studiu privind calitatea apei pentru bebelusi, realizat de Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania, a scos la iveala faptul ca unii producatori de apa nu respecta legislatia in vigoare, dar si lipsa de transparenta din partea institutiilor care au atestat clinic unele dintre apele destinate bebelusilor. continuă pe Adevărul

Bataie mare in PNL pentru un scaun de primar. Care sunt cele mai dorite primarii

Lupta apriga in randul liberalilor pentru a fi nominalizati la o candidatura pentru un post de primar. Vizate sunt, cu precadere, primariile de orase in care edilii social-democrati au ajuns in atentia Directiei Nationale Anticoruptie sau care sunt deja trimisi in judecata pentru diverse infractiuni, cu precadere de coruptie sau abuz in serviciu.

Bataie mare in PNL pentru un scaun de primar. Care sunt cele mai dorite orase

Lupta apriga in randul liberalilor pentru a fi nominalizati la o candidatura pentru un post de primar. Vizate sunt, cu precadere, primariile de orase in care edilii social-democrati au ajuns in atentia Directiei Nationale Anticoruptie sau care sunt deja trimisi in judecata pentru diverse infractiuni, cu precadere de coruptie sau abuz in serviciu.

Cele mai bune exercitii pentru piept

Bustul este o parte a corpului care merita toata atentia in timpul antrenamentelor. Muschii din aceasta zona, numiti pectorali, pot fi tonifiati cu ajutorul unor exercitii practice, usor de executat si eficiente. Iata care sunt cele mai bune exercitii pentru piept.

Cele mai bune 10 sfaturi pentru dieta! Cum sa slabesti usor si rapid!

Pentru a fi in forma in cel mai scurt timp, pune in aplicare aceste sfaturi foarte bune. Trebuie sa bei un pahar cu apa cu 10 minute inainte sa iei masa. Iti vei umple stomacul si vei manca mai putin. Daca nu poti.

Cele mai bune tablete pentru jocuri in 2015

Cele mai bune tablete pentru jocuriofera performante bune in orice conditii si pot fi gasite la preturi avantajoase in ofertele magazinelor online. Smartphone-urile, in special phablet-urile, pot oferi experiente extrem de placute in timpul jocurilor, insa nu pot inca rivaliza la acest capitol cu o tableta performanta. Pentru cei care vor sa-si achizitioneze una dintre [] Cele mai bune tablete pentru jocuri in 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Reduceri la televizoare in oferta eMAG: cele mai bune oferte la modele de top

Incepand cu data de 11 august, cei de la eMAG desfasoara campania Stock Busters, ocazie cu care va pun la dispozitie o gama larga de produse la oferta. Daca va numarati printre cei care isi doresc un nou televizor in aceasta perioada, eMAG va ofera acum scuza perfecta pentru a face aceasta investitie. in perioada [] Reduceri la televizoare in oferta eMAG: cele mai bune oferte la modele de top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bune reduceri la laptopuri cu ocazia eMAG Stock Busters

Cei de la eMAG au dat startul campaniei Stock Busters, pe site-ul lor putand fi gasite in prezent numeroase reduceri la laptopuri. Astazi, 11 august, este ziua care marcheaza inceputul unei noi sesiuni de reduceri in cadrul eMAG. Astfel, Stock Busters este o ocazie foarte buna pentru cei care vor sa-si achizitioneze diverse dispozitive la [] Cele mai bune reduceri la laptopuri cu ocazia eMAG Stock Busters Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Filme de comedie. Cele mai bune pelicule pentru seara aceasta

Programul TV de azi anunta cateva filme de comedie atractive. Iata o parte dintre cele mai interesante filme de comedie din seara aceasta:.

Care sunt cele mai nefericite, dar si cele mai fericite tari din lume: America Latina este cel mai vesel loc de pe pamant, iar Africa de Nord cel mai trist

Daca locuiesti intr-o tara sud-americana, sansele sunt sa fii unul dintre cei mai fericiti oameni din lume. Potrivit unui studiu efectuat de Gallup, topul celor mai fericite tari din lume este dominat de cele din America Latina. La polul opus, cei mai nefericiti oameni locuiesc in Sudan, Turcia si Afganistan.

Care sunt cele cinci conditii care trebuie respectate pentru lansarea unei afaceri de succes

Diana Stefanescu, om de afaceri: Ozana, te rog sa imi spui cinci conditii care trebuie respectate pentru lansarea unei afaceri si cinci porunci pe care antreprenorul trebuie sa le respecte, dupa ce afacerea incepe sa aiba succes.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )