Libnet.ro
UNICEF

12:30

Care sunt cele mai cautate facultati si unde se bat 80 de candidati pe un loc

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai cautate facultati si unde se bat 80 de candidati pe un loc

Peste 22. 000 candidati s-au inscris la admitere la Universitatea din Bucuresti, concurenta osciland intre un candiat pe loc la Facultate de Filosofie si 80,6 pe loc la specializarea Limbi Moderne Aplicate a. continuă pe Antena3

Admitere Universitate 2015. Cele mai cautate facultati de la ASE

Vineri se incheie perioada de inscrieri pentru admiterea la Academia de Studii Economice, cu un numar de 10. 500 de candidati pentru cele 5. 668 de locuri disponibile. Rezultatele finale vor fi publicate pe 28 iulie.

Admitere 2015. Peste 22000 de candidati vor sa fie studenti la Universitatea din Bucuresti. Care sunt cele mai dorite specializari

Admitere 2015. Peste 22. 000 de absolventi de liceu si-au depus dosarele in sesiunea iulie 2015, pentru a fi admisi ca studenti la Universitatea din Bucuresti.

Povestea tinerei din Cluj care face cele mai extravagante si ciudate bijuterii:Nu sunt deloc niste piese cuminti. Sunt doar pentru persoane curajoase

Raluca Buzura, o artista din Cluj-Napoca, creeaza bijuterii din ceramica, aur coloidal, matase, uneori si piele ecologica, pentru femeia moderna, care nu se teme sa iasa in evidenta. Ea a reusit sa-si transforme pasiunea pentru arta intr-o afacere de succes chiar si peste hotare.

Cele mai bune rezultate la titularizare

Profesorii care au candidat la examenul de titularizare in judetul Cluj au inregistrat cele mai bune rezultate la nivelul intregii tari. Astfel, cel mai mare procent de candidati care au obtinut note peste 7, care le da dreptul la titularizare, a fost obtinut in judetul Cluj, unde 48 la suta din profesori au obtinut note peste prag.

6 ponturi pentru a alege cele mai bune solutii pentru instalatiile sanitare de la baie si bucatarie

Instalatiile sanitare reunesc toate conductele si circuitele de apa rece si calda), incalzire si canalizare dintr-o locuinta, asigurandu-i o buna functionalitate, in concordanta cu nevoile unei familii moderne. Pe langa proiectarea si dimensionarea sistemului de instalatii sanitare, este foarte importanta alegerea tevilor potrivite pentru fiecare circuit: de apa calda, apa rece, caldura si canalizare, in functie de specificatiile tehnice ale acestora si de buget. Tevile din plumb si din azbociment nu se mai folosesc in cazul constructiilor rezidentiale moderne, ele fiind interzise de normele Uniunii Europene, din cauza faptului ca sunt considerate nocive pentru sanatate. Tevile din plumb sunt utilizate, in prezent, doar pentru evacuarea apelor uzate radioactive, corozive sau contaminate din uzine sau laboratoare. Tevile din plastic sunt printre cele mai populare datorita pretului foarte accesibil. in schimb, au o durata de viata si o rezistenta mai scazute in comparatie cu alte tipuri de tevi moderne.

Vrei o relatie perfecta? Iata cele mai tari combinatii de zodii

Care este cea mai potrivita pereche pentru tine? Astrologii au realizat cele mai tari combinatii de zodii. Afla tie ce ti se potriveste! Femeie Berbec Barbat Rac Femeile Berbec sunt intreprinzatoare,.

Cum arata, filmata din aer, una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara - imagini spectaculoase

Imagini spectaculoase cu Gradina Botanica din Jibou, a doua ca marime si una dintre cele mai frumoase din tara, sunt disponibile acum gratie unei filmari aeriene realizate cu ajutorul unei drone.

Cea mai frecventa greseala pe timp de canicula. Explicatiile unui expert, la RFI

Temperaturi sufocante, in aceste zile, in Romania. Canicula s-a instalat din nou in cea mai mare parte a tarii, motiv pentru care medicii recomanda populatiei sa se protejeze cat mai bine. Care sunt cele mai frecvente greseli pe care le facem pe timp de canicula si ce fel de mancare si bauturi ar trebui sa evitam in aceasta perioada?.

Cele mai moderne muzee din Romania

Cele mai moderne muzee din Romania. Tara noastra are numeroase muzee care merita vizitate atat de propriii cetateni, dar si de cei care vin din alte tari si vor sa cunoasca parti semnificative ale culturii romanesti.

FOTO Incendiu la una dintre cele mai frumoase manastiri din Vaslui. Casa de oaspeti a manastirii Moreni, mistuita de flacari

Un incendiu violent a izbucnit sambata la una dintre cele mai frumoase manastiri din judetul Vaslui. Flacari uriase au inghitit casa de oaspeti a manastirii Moreni. Toate cele aproximativ 15 persoane, turisti si maici, care se aflau inauntru au iesit inainte ca focul sa se exitnda. Primele concluzii ale pompierilor arata ca incendiul a fost provocat de cosul de fum supraincalzit de la brutaria manastirii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2203 seconds )