Care sunt cele mai folosite emoji-uri din lume
Emoji-urile au luat cu asalt internetul si mesajele pe care le trimitem si le primim, astfel ca exista un studiu cu privire la frecventa folosirii acestora. Majoritatea oamenilor din lume prefera sa foloseasca128514;, in vreme ce francezii par sa mearga impotriva curentului si se bazeaza indeosebi pe emoji-ul10084;65039;. Astfel de rezultate vin in urma unui []. continuă pe Playtech
• Care sunt ultimele zone neexplorate de pe Pamant
Desi avem harti destul de detaliate in prezent, inca avem de-a face si cu o multime de zone neexplorate ale planetei, care au ramas astfel din diverse motive. Cu toate ca am avansat tehnologic si informatic destul de mult, inca avem zone neexplorate pe Pamant, iar cele de mai jos sunt cele mai importante dintre [].
• Cum depistati bancomatul-fantoma. Cele mai utile sfaturi pentru a nu deveni victima infractiunilor de tip skimming
Skimmingul, spun politistii, consta in instalarea de dispozitive la bancomate sau POS-uri, prin care sunt copiate datele de pe benzile magnetice ale cartilor de credit care, ulterior, pot fi folosite pentru inscriptionarea unor noi carti de credit.
• Forbes: Romania este magica in timpul iernii; Bucuresti si Brasov, printre cele mai ieftine destinatii de calatorie in 2017
Romania se numara printre cele mai ieftine destinatii de vacanta in 2017, potrivit unui top realizat de revista Forbes, in care sunt incluse 21 de orase, Bucurestiul ocupand locul 5, iar orasul Brasov pozitia 18, cei de la Forbes notand ca Romania este magica in timpul iernii.
• Fotografiile facute de doi romani la festivaluri de datini si obiceiuri de Anul Nou din Romania sunt printre cele mai apreciate pe National Geographic
O fotografie realizata de un tanar din Radauti, Catalin Urdoi, cu Malanca lui Stefan cel Mare si una realizata de un tanar din Timisoara, Raul Jighici, cu un copil mascat in urs, au fost publicate de prestigioasa publicatie National Geographic, la sectiunea Daily Dozen. Cele doua poze sunt printre cele mai apreciate, cea a timisoreanului aflandu-se pe primul lor, iar cea a radauteanului pe locul patru.
• Oferte eMAG: Reduceri la cele mai bune telefoane din 2016
Oferte eMAG si reduceri sunt si la cele mai bune telefoane din 2016. Anul acesta, am desemnat Samsung Galaxy S7 edge drept cel mai bun smartphone, iar lista completa realizata de noi este aici. Pana ieri, oferte eMAG si reduceri se gaseau sub forma campaniei reduceri duse cu sorcova, dar se pare ca acea campanie [].
• Cercetari extrasenzoriale. Care sunt zonele energetice ale Romaniei
Deasupra Romaniei se intinde una dintre cele mai puternice umbrele energetice protectoare de pe intreaga planeta.
• Esti in cautarea unui job in strainatate? Ce tara iti ofera cele mai bune conditii
HSBC Bank a prezentat un raport care stabileste cea mai buna tara in care sa iti poti incepe o cariera, daca piata muncii din tara ta natala nu iti satisface cerintele sau pur si simplu esti in cautarea unei experiente noi.
• 10 sfaturi pentru a calatori cu bani putini de la tanarul care a vizitat toate tarile lumii: cum poti obtine cazare gratuita, sponsorizari si cele mai bune promotii
Are 28 de ani si a vizitat toate tarile lumii. in tot acest timp, Henrik Jeppesen a invatat cele mai utile trucuri pentru a calatori cu un buget redus, oferindu-si sfaturile celor care vor sa se cazeze gratuit, sa obtina sponsorizari sau sa primeasca cele mai bune promotii.
• Cele mai mari daune morale cerute in instanta. Cat costa viata unui copil, a unei mame sau sanatatea unor tineri, victime ale unor tentative de omor
Judetul Prahova detine recordul pentru valoarea unor daune morale solicitate, in instanta, de parintii unui copil de la una dintre cele mai mari companii din Romania. Un miliard de euro este suma la care a fost evaluata viata lui Marian Furcelea, un baietel de doar noua ani, din comuna Aricestii Rahtivani, gasit mort, in data de 27 februarie 2014, langa o sonda apartinand companiei OMV Petrom.
• Ce ne-au invatat hackerii pentru 2017: telefoanele, bancomatele si sistemele critice vor fi cele mai vanate
Bilantul pe 2016 al Kaspersky Lab ne arata ca cei mai multi hackeri si-au concentrat atentia, firesc, pe cele mai populare tehnologii. Atacurile pentru telefoane si plati cu cardul vor fi si mai populare in 2017.