Libnet.ro
UNICEF

10:30

Care sunt hibele din ultima declaratie de avere a lui Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Care sunt hibele din ultima declaratie de avere a lui Victor Ponta

Premierul Victor Ponta si-a trecut, in premiera, bunurile sotiei sale, Daciana Sarbu, in declaratia de avere depusa la Camera Deputatilor, insa in document raman, in continuare, mai multe neclaritati. continuă pe Adevărul

Cele mai mari companii din Romania: cine sunt gigantii din retail, farma, auto sau agricultura

Vezi in slide-urile urmatoarele care sunt cele mai mari companii din domenii precum farma, auto, utilitati, energie sau ITC, pe baza informatiilor oferite de Registrul Comertului.

VIDEO Care sunt cauzele si cum putem fi siguri de diagnosticul de apendicita acuta la copii? Dr. Mihaela Herescu: In unele cazuri se pot face CT si RMN , dar acestea sunt invazive pentru copil

Care sunt principalele semne ale apendicitei la copii? Dr. Mihaela Herescu, medic primar pediatru, a explicat posibilele cauze ale apendicitei acute la copii si procesul prin care se pune acest diagnostic. In unele cazuri se pot face tomografia computerizata si rezonanta magnetica, dar fiind mai invazive pentru copil nu se efectueaza in mod frecvent, a explicat Dr. Mihaela Herescu.

Statul Islamic a minat un sit arheologic, care face parte din patrimoniul UNESCO

Teroristii de la Statul Islamic au minat sitului arheologic din orasul sirian Palmira, care face parte din patrimoniul mondial UNESCO si pe care l-au cucerit in urma cu o luna. Potrivit martorilor, jihadistii se.

Declaratia de avere a lui Victor Ponta: Premierul a vandut doua apartamente, a schimbat un altul cu socrul sau si a donat o casa de vacanta

Premierul Victor Ponta a vandut, in mai, doua apartamente, a dobandit un altul, prin schimb cu socrul sau, Ilie Sarbu, a donat o casa de vacanta, a cedat masina Citroen si a declarat ca detine o cota de 1/2 dintr-o casa de vacanta la Cornu, pentru care pana in 2014 titular era doar sotia sa. Modificarile rezulta din ultima declaratie de avere a premierului, completata pe 15 iunie, scrie Mediafax.

HOROSCOP 22 iunie: Leii primesc vesti bune. Afla care sunt previziunile pentru zodia ta

Horoscop zilnic 21 iunie. Berbecii, balantele si sagetatorii intalnesc persoane alaturi de care si-ar putea petrece restul vietii, iar racii si fecioarele sunt recompensati la serviciu.

A aparut programul Prima masina second hand. Care sunt conditiile de cumparare

New Kopel Group, subsidiara holdingului Shlomo Group din Israel, a lansat, joi, programul Prima masina second hand, conditiile de creditare fiind asemanatoare cu programul guvernamental Prima masina.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )