Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt noile reguli de eligibilitate a filmelor pentru premiile Oscar si Globurile de Aur

Adevărul Adevărul,
Care sunt noile reguli de eligibilitate a filmelor pentru premiile Oscar si Globurile de Aur

Noi reguli au fost stabilite privind eligibilitatea filmelor pentru premiile Oscar, in timp ce Asociatia Presei Straine de la Hollywood a actualizat masurile anuntate la finalul lunii martie pentru Globurile de Aur. continuă pe Adevărul

Soferii de pe Free Now vor sa fie testati pentru Covid. Care ar putea fi noile reguli pentru pasageri

Soferii de pe fosta Clever Taxi, actuala Free Now, vor sa fie testati pentru Covid, se arata intr-un sondaj realizat de companie, care are si o serie de recomandari pentru pasageri.

CORONAVIRUS |Comisarul european Adina Valean, despre noile reguli in privinta calatoriilor: Mai putini oameni in mijloacele de transport, distantare intre pasageri in avion (VIDEO)

Pandemia de COVID-19 schimba regulile atat in privinta calatoriilor interne, cat si a celor in afara tarii. Comisarul european pentru Transporturi, Adina Valean, a explicat ce restrictii vor fi impuse de.

Andrei Marian a venit din Londra pentru a-si vedea mama. Plasat in carantina de autoritati, azi a aflat la telefon ca a decedat Ce-si doreste si care sunt conditiile din carantina, de la cazare la hrana

Andrei Marian 35 de ani) lucreaza in Londra, in industria Horeca, de circa 10 ani. El a fost nevoit, la finalul saptamanii trecute, sa vina in tara, dupa ce a aflat ca mama sa a fost gasita intinsa pe iarba in curte, iar ulterior ca e in coma la spital. Ambasada Romaniei i-a dat repede o hartie care justifica venirea sa in perioada coronavirusului. Autoritatile, la venirea in tara, l-au plasat in carantina institutionalizata, intr-o camera a unei pensiuni, alaturi de alte trei persoane. Toti sunt din zone diferite, sositi in perioade de timp diferite. Daca unul are coronavirus, pot lua si ceilalti trei. Pe holurile pensiunii se plimba lumea neincetat. in plus, calitatea hranei lasa de dorit. HotNews. ro a luat legatura cu Andrei dupa ce acesta a publicat un clip despre conditiile din carantina.

Interviu exclusiv cu medicul Dana Safta. Cum se transmite COVID-19 si care sunt primele simptome

Medicul Dana Safta a explicat, in cadrul unui interviu acordat Adinei Anghelescu, pentru Antena 3, cum se transmite infectia cu coronavirus si cum ar trebui sa ne protejam.

Peste 100 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus raportate in ultimele 24 de ore la Suceava Care sunt cele mai afectate zone

Peste 100 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus, mai exact 114, au fost raportate in ultimele 24 de ore la Suceava, care ramane judetul cel mai afectat, cu 2. 613 imbolnaviri. Un alt judet cu un numar mare de infectii este Arad, cu 508 cazuri, conform datelor transmise duminica de Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )