Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt preturile de pornire in licitatia pentru servicii telecom pe 10 ani in banda 3,4-3,8 GHz, unde in prezent au licente Orange, Vodafone, UPC, SNR si 2K Telecom

Hotnews Hotnews,
 Care sunt preturile de pornire in licitatia pentru servicii telecom pe 10 ani in banda 3,4-3,8 GHz, unde in prezent au licente Orange, Vodafone, UPC, SNR si 2K Telecom

Autoritatea de reglementare in comunicatii a anuntat, miercuri, ca au fost stabilite detaliile licitatiei pentru utilizarea frecventelor radio in benzile 3410-3600 MHz si 3600-3800 MHz, acolo unde in prezent au licente Orange, Vodafone, UPC, SNR si 2K Telecom, si in care operatorii castigatori vor putea furniza la nivel national servicii de transmisii de date si acces la internet de banda larga pe suport radio, pentru o perioada de 10 ani, incepand cu 1 ianuarie 2016. Pretul de pornire pentru blocurile din banda 3,4 - 3,6 GHz este de 370. 000 de euro si de 185. 000 euro pentru blocurile din banda 3,6 - 3,8 GHz. continuă pe Hotnews

DDR3 vs DDR4: care sunt diferentele?

Atunci cand iti cumperi un calculator, un laptop, sau orice alt dispozitiv care sa implice prezenta unei memorii interne, ar trebui sa te intereseze tipul acesteia. Astfel, vei putea sa verifici daca produsul pe care doresti sa-l cumperi se va ridica la nivelul asteptarilor tale din punct de vedere al performantei. DDR4 este noua generatie [] DDR3 vs DDR4: care sunt diferentele? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Preturile biletelor la meciul Romania-Grecia

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, marti, care sunt preturile biletelor de acces la partida Romania-Grecia din preliminariile EURO 2016, meci programat pe Arena Nationala in data de 7 septembrie.

Zece kilograme pierdute in doua saptamani inseamna boala curata. Care sunt cele mai nocive diete

Orice persoana care intra la cura de slabire, si-ar dori sa scape de surplusul de kilograme in cel mai scurt timp cu putinta! Iar pentru asta, alege cele mai nepotrivite diete. Da, exista diete care te.

Parlamentarii, sanctionati pentru absentele nemotivate. Care sunt cei mai mari chiulangii

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, marti, ca deputatii care au avut absentele nemotivate in precedenta sesiune sa fie sanctionati, conform regulamentului, cu retinerea a 1% din indemnizatia.

Care sunt PRIORITATILE alesilor in sesiunea de toamna. Cand vor fi votate Codul Fiscal si Legea salarizarii

Sesiunea parlamentara de toamna incepe marti cu dezbaterea unor legi care au iscat dispute legate de politica fiscala, dar si de problema salarizarii, Codul Fiscal si ordonanta privind cresterea veniturilor pentru demnitari fiind pe agenda, alaturi de bugetul pe 2016 vare ar trebuie sa ajunga in Parlament, asa cum a anuntat Liviu Dragnea, pana pe 15 noiembrie.

Care sunt prioritatile lui Klaus Iohannis. Dezvaluirile facute de presedinte

Presedintele Iohannis spune ca este momentul unui consens politic si social real pentru o Romanie a inovarii, capabila sa raspunda sustenabil in contextul provocarilor globale si ca este momentul sa fie.

Cod PORTOCALIU de canicula. Care sunt cele mai afectate judete

Meteorologii au emis, marti, doua avertizari de canicula, valabile incepand cu ora 9. Este vorba despre un cod galben, valabil pentru toata tara, si un cod portocaliu, valabil in Maramures, Crisana, Banat, cea mai mare parte a Moldovei, vestul Transilvaniei si al Olteniei, conform ANM.

Romanii, vanatori de vacante last minute: cat cheltuiesc si care sunt destinatiile preferate

Anul acesta, romanii aloca, in medie, cate 400 euro/persoana pentru o vacanta last minute de o saptamana in Grecia, cu 50 euro/persoana mai mult fata de bugetul mediu cheltuit in aceeasi perioada a anului trecut. De asemenea, turistii care calatoresc.

COD portocaliu de CANICULA, valabil luni si marti. Care sunt judetele afectate

Meteorologii au emis un cod galben de canicula, valabil pentru luni si marti, pentru toate regiunile tarii si un cod portocaliu valabil pentru zece judete din tara.

Ministrul Sanatatii vrea o lege care sa clarifice situatia plicului pentru medici

Ministrul Sanatatii Nicolae Baniciou doreste o lege care sa clarifice situatia plicului pentru medici. in opinia acestuia, proiectul trebuie sa fie facut in consens de personalul medical, de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )