Libnet.ro
UNICEF

09:00

Care sunt punctele vulnerabile ale economiei romanesti

România Liberă România Liberă,
Care sunt punctele vulnerabile ale economiei romanesti

Romania, Cipru si Italia sunt cele trei state membre ale UE care au intrat in recesiune, situatie ce indica o economie europeana fragila. Economistii arata ca deciziile luate de Guvern au facut ca PIB-ul tarii noastre sa scada consecutiv doua trimestre. Iar la nivel global, desi economia SUA a crescut cu 1%, analistii avertizeaza asupra scaderii increderii cumparatorilor, adica un posibil declin al consumului. continuă pe România Liberă

Iata care sunt activitatile ieftine si relaxante pe timp de vara

Daca te numeri printre cei care din diferite motive nu isi pot organiza o vacanta pe timp de vara, avem vesti bune. Poate ca din cauza timpului sau a bugetului anul acesta ai ales sa nu pleci in concediu,.

Mick Davis, relatie speciala cu Romania. A revenit cu un alt proiect in care sunt implicati artisti romani

Filmul The silver spoon, realizat de Mick Davis impreuna cu PINK STRIPE Group, este o productie independenta. Mick Davis, regizorul peliculei Modigliani, descrie filmul ca o fictiune care prezinta povestea.

Grecia si eficienta economica cu care sunt proiectate investitiile publice

Dupa ultimele Jocuri Olimpice de iarna organizate la Soci de catre Rusia, au aparut in presa internationala opinii care au sustinut ca din punct de vedere financiar, astfel de evenimente nu se justifica pentru nici o tara, si acest argument poate fi cu.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )