Libnet.ro
UNICEF

08:00

Care sunt urgentele USL pe termen scurt.

România Liberă România Liberă,
Care sunt urgentele USL pe termen scurt.

Revizuirea Constitutiei, modificarea Codului Penal si reorganizarea Serviciului de Telecomunicatii Speciale, astfel incat sa treaca in subordinea MAI, sunt doar cateva din prioritatile USL in noua sesiune parlamentara. Nu sunt insa singurele proiecte sensibile aflate pe agenda alesilor. Proiectul de revizuire a Constitutiei, ajustat astfel incat sa tina cont de recomandarile formulate pana acum de Comisia de la Venetia si de observatiile Consiliului Legislativ, ar trebui sa fie gata la . continuă pe România Liberă

EY: 70% dintre companiile care mizeaza pe digital sunt dispuse sa piarda bani pe termen scurt

77% dintre companiile de media si divertisment care sunt lideri in zona digitala au acces in timp real la datele si comportamentul clientilor, iar 70% dintre ele sunt dispuse sa accepte pierderi de venituri pe termen scurt pentru a favoriza dezvoltarea.

Care sunt beneficiile consumului de morcovi

Se crede ca morcovul a fost cultivat pentru prima data in zona cunoscuta astazi ca fiind Afganistanul, acum mii de ani, ca o radacina bifurcata, lemnoasa, cu un gust amar. Morcovii sunt considerati a fi cele mai sanatoase legume. Cum a ajuns morcovul sa aiba o reputatie atat de buna si care sunt beneficiile acestuia asupra sanatatii?.

Tiberiu Nitu: Practica va dovedi care sunt problemele privind codurile.

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, sustine ca noile coduri nu sunt scutite de critici si ele presupun un efort mai mare de interpretare din partea magistratilor, dar practica, odata cu intrarea lor in vigoare, va dovedi care sunt problemele si cum pot fi rezolvate, relateaza Mediafax. Citeste si: Zegrean: Constitutia nu impiedica modificarea codurilor prin OUG Exista motive suficiente pentru a presupune ca implementarea nu va fi usoara. Dincolo de institutiile nou reglementate, .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )