Libnet.ro
UNICEF

06:00

CARNATI din Romania, INTERZISI in spatiul comunitar. Contin un colorant alimentar nedeclarat

Antena3 Antena3,
CARNATI din Romania, INTERZISI in spatiul comunitar. Contin un colorant alimentar nedeclarat

Sistemul european de alerta alimentara RASFF) a introdus pe lista produselor interzise in spatiul comunitar, la sesizarea Italiei, un lot de carnati fabricati in Romania care contin un colorant alimentar. continuă pe Antena3

Carnati din Romania, interzisi pe piata europeana din cauza unui colorant controversat

Sistemul european de alerta alimentara RASFF) a introdus pe lista produselor interzise in spatiul comunitar, la sesizarea Italiei, un lot de carnati fabricati in Romania care contin un colorant alimentar nedeclarat E 129.

Uniunea Europeana este de acord cu eutanasierea maidanezilor din Romania

Uniunea Europeana este de acord cu eutanasierea maidanezilor din Romania, dar atrage atentia ca trebuie evitate abuzurile. intr-o scrisoare catre Eugen Nicolaescu, Comisarul European pentru Sanatate spune ca.

RCSRDS: Vom lansa cea mai mare viteza la internet din Romania

RCSRDS, cel mai mare operator de televiziune si internet fix de pe piata locala, a anuntat ca va lansa cea mai mare viteza de internet din Romania, segmentul pentru care jucatorii din telecom se lupta cel mai mult in prezent pentru a.

Reportaj RTL: Traficul de carne vie pleaca din Romania

Romania este unul dintre cele mai importante puncte de tranzit pentru traficul de persoane in Uniunea Europeana. Asta sustine un reportaj al unor jurnalisti germani. Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza.

Rompetrol Well Services vrea sa cumpere activitatea anexa extractiei de petrol si gaze din Romania si Libia a Rompetrol SA

Compania Rompetrol Well Services vrea sa cumpere active in serviciile anexe extractiei petrolului brut si gazelor naturale ale Rompetrol SA din tara noastra si Libia, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Marele cutremur din Romania se va produce in acest an, conform calculelor facute de americani

Romania va fi zguduita de un cutremur major pana la sfarsitul acestui an, potrivit unui calcul realizat de americani si publicat pe site-ul worldearthquakes. com. Platforma contine toate seismele.

Piata serviciilor IT din Romania a crescut moderat de la jumatatea anului

Piata serviciilor IT a crescut moderat in tara noastra inca din a doua jumatate a anului, cu toate ca marii integratori se plang ca business-ul mare stagneaza, dupa cum arata o analiza realizata de HyperCubic IT Outsourcing.

IGD va investi 12,5 mil. euro in centrele comerciale Winmarkt din Romania

Compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione IGD) a bugetat investitii de 12,5 milioane euro in perioada 2012-2015 pentru modernizarea si extinderea suprafetei inchiriabile a retelei de centre comerciale Winmarkt Romania, suma alocata in acest.

Cele mai povestite filme din Romania.

Film auzit. Pare un non-sens? Nici pomeneala. Sunt productii carora li s-a adaugat pe coloana sonora un fisier special, continand descrierea peisajelor, faptelor, sentimentelor. Tot ce nu se aude intre dialogurile personajelor. Filmele pot fi astfel accesibile si nevazatorilor. La noi sunt deja 20 de pelicule prelucrate in acest mod. Datorita efortului unei asociatii din Focsani. Ce-ati zice sa facem un mic exercitiu? Asezati-va comod in fotoliu si inchideti ochii. Veti auzi un film.

Ford recheama in service Mondeo, S-MAX si Galaxy din Romania pentru posibile scurgeri de motorina

Ford Romania a initiat o campanie de rechemare in service pentru 13 automobile Mondeo, S-MAX si Galaxy, toate echipate cu motoare turbo diesel de 2,2 litri, deoarece pot aparea scurgeri de carburant pe la injectoare si, in cazuri extreme, se poate ajunge chiar la incendii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2331 seconds )