Libnet.ro
UNICEF

01:05

Piata serviciilor IT din Romania a crescut moderat de la jumatatea anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Piata serviciilor IT din Romania a crescut moderat de la jumatatea anului

Piata serviciilor IT a crescut moderat in tara noastra inca din a doua jumatate a anului, cu toate ca marii integratori se plang ca business-ul mare stagneaza, dupa cum arata o analiza realizata de HyperCubic IT Outsourcing. continuă pe Ziarul Bursa

ANCOM: Piata serviciilor postale s-a stabilizat din punctul de vedere al traficului in 2012

Piata serviciilor postale s-a stabilizat anul trecut, traficul postal total fiind de 523. 299 de trimiteri postale, in scadere cu sub un procent fata de anul 2011, arata raportul de date statistice privind serviciile postale pentru 2012 publicat astazi de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

Concentrare in piata de publicitate din Romania.

La scurta vreme dupa ce Grupul Publicis a anuntat semnarea acordului final pentru preluarea a 51% din capitalul a cinci agentii afiliate Leo BurnettTarget, Starcom MediaVest Group, Optimedia,The Practice si iLeo), patru top manageri ai grupului au facut publice cateva detalii despre viitoarea tranzactie si consecintele ei. Plecand de la metafora folosita de Stefan Iordache CEO Leo Burnett Target, Starcom MediaVest Group, The Practice si iLeo) pentru a defini miscarea strategica .

Circa 200 de persoane s-au adunat in Piata Unirii din Iasi, cerand stoparea proiectului Rosia Montana

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat, duminica, in Piata Unirii din Iasi, cerand stoparea proiectului minier de la Rosia Montana, participantii pornind apoi in mars catre Complexul studentesc Tudor.

Peste 200 de persoane s-au adunat in Piata Unirii din Iasi, cerand stoparea proiectului Rosia Montana

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat, duminica, in Piata Unirii din Iasi, cerand stoparea proiectului minier de la Rosia Montana, participantii pornind apoi in mars catre Complexul studentesc Tudor.

RCSRDS: Vom lansa cea mai mare viteza la internet din Romania

RCSRDS, cel mai mare operator de televiziune si internet fix de pe piata locala, a anuntat ca va lansa cea mai mare viteza de internet din Romania, segmentul pentru care jucatorii din telecom se lupta cel mai mult in prezent pentru a.

Uniunea Europeana este de acord cu eutanasierea maidanezilor din Romania

Uniunea Europeana este de acord cu eutanasierea maidanezilor din Romania, dar atrage atentia ca trebuie evitate abuzurile. intr-o scrisoare catre Eugen Nicolaescu, Comisarul European pentru Sanatate spune ca.

Carnati din Romania, interzisi pe piata europeana din cauza unui colorant controversat

Sistemul european de alerta alimentara RASFF) a introdus pe lista produselor interzise in spatiul comunitar, la sesizarea Italiei, un lot de carnati fabricati in Romania care contin un colorant alimentar nedeclarat E 129.

CARNATI din Romania, INTERZISI in spatiul comunitar. Contin un colorant alimentar nedeclarat

Sistemul european de alerta alimentara RASFF) a introdus pe lista produselor interzise in spatiul comunitar, la sesizarea Italiei, un lot de carnati fabricati in Romania care contin un colorant alimentar.

Reportaj RTL: Traficul de carne vie pleaca din Romania

Romania este unul dintre cele mai importante puncte de tranzit pentru traficul de persoane in Uniunea Europeana. Asta sustine un reportaj al unor jurnalisti germani. Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza.

Rompetrol Well Services vrea sa cumpere activitatea anexa extractiei de petrol si gaze din Romania si Libia a Rompetrol SA

Compania Rompetrol Well Services vrea sa cumpere active in serviciile anexe extractiei petrolului brut si gazelor naturale ale Rompetrol SA din tara noastra si Libia, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )