Libnet.ro
UNICEF

19:30

Caroline Wozniacki, adversara Simonei Halep in semifinalele turneului de la Dubai

Hotnews Hotnews,
 Caroline Wozniacki, adversara Simonei Halep in semifinalele turneului de la Dubai

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 3 si locul 5 WTA, a invins-o, joi, scor 7-5, 6-0, pe italianca Flavia Pennetta, locul 14 WTA si a 10-a favorita, si s-a calificat in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, faza in care o va intalni pe Simona Halep, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Daniela Hantuchova, adversara Simonei Halep in turul 2 al turneului de la Dubai

Jucatoarea slovaca Daniela Hantuchova, locul 47 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 7-6 5), 3-6, 6-3, pe sportiva germana Mona Barthel, locul 39 WTA, si s-a calificat in turul doi al turneului de categorie Premier.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa victoria dramatica in fata lui Makarova

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai, dupa ce a trecut greu, in trei seturi, de rusoaica Ekaterina Makarova.

Simona Halep, calificare in semifinalele turneului de la Dubai

Simona Halep a ajuns in semifinalele turneului de la Dubai, in urma victoriei de joi, 6 - 3, 1 - 6, 7 - 5, in fata rusoaicei Ekaterina Makarova, cea care a eliminat-o la Australian Open. Halep a inceput in forta,.

Criza de nervi facuta de o adversara a Simonei Halep la Dubai (video)

Una dintre jucatoarele aflate pe jumatatea de tablou a Simonei Halep, Andrea Petkovic, a facut o veritabila criza de nervi in meciul pierdut la turneul WTA de la Dubai.

FOTO. Cine este Daniela Hantuchova, prima adversara a Simonei Halep la Dubai

Simona Halep si Daniela Hantuchova urmeaza sa dispute, marti, dupa ora 18. 30, turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Cu toate ca in meciurile directe Simona are un record de 3-0, de aceasta data adversara sa trece pri .

LIVE Simona Halep contra Caroline Wozniacki in semifinale la Dubai (vineri, 17:00)

Onlinesport. ro transmite live text, vineri in jurul orei 17:00, semifinala pe care Simona Halep o disputa la Dubai contra danezei Caroline Wozniacki.

WTA Dubai: Caroline Wozniacki, Ana Ivanovic si Ekaterina Makarova, in turul trei

Caroline Wozniacki cap de serie numarul trei) a abtinut, marti, calificarea in turul trei al turneului WTA de la Dubai. Cu toate ca a pierdut primul set al confruntarii cu Sam Stosur, Caroline a avut puterea sa revina si sa sa se impuna cu 7-5 in decisiv. In aceeasi faza a competitiei au ajuns si alte nume importante precum Ekaterina Makarova, Angelique Kerber, Ana Ivanovic si Agnieszka Radwanska.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 1-6, 7-5, pe sportiva rusa Ekaterina Makarova, locul 9 WTA si a sasea favorita, si s-a calificat in.

Primele rezultate de la Dubai. Se contureaza tabloul pe partea Simonei Halep

Turneul de la Dubai a programat luni in sesiunea de pranz primele meciuri din turul inaugural, iar pe teren s-a aflat, printre altele, si Garbine Muguruza, jucatoarea care a invins-o recent pe Simona Halep la Fed Cup.

Accidentarea inventata a Simonei Halep

Turneul de la Dubai a inceput cu o accidentare inventata si aruncata pe Simona Halep. Pentru ca nu a fost nimic, se continua dezinformarea scotandu-se declaratii din context.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )