Libnet.ro
UNICEF

21:00

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, joi, cu scorul de 6-3, 1-6, 7-5, pe sportiva rusa Ekaterina Makarova, locul 9 WTA si a sasea favorita, si s-a calificat in. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Dubai

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-3, pe sportiva bulgara Tvetana Pironkova 57 WTA) si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului.

Simona Halep s-a calificat in sferturi, la Dubai, dupa 6-4, 6-3 cu Pironkova. Ce spune romanca despre viitoarea adversara

Simona Halep, cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Tvetana Pironkova 47 WTA), cu scorul de 6-4, 6-3. Urmatoarea adversara a romancei este Ekaterina Makarova 9 WTA).

Simona Halep, victorie in turul doi la Dubai

Simona Halep, favorita numarul unu a turneului, s-a impus in turul doi la Dubai, scor 6 - 2, 6 - 0, in fata Danielei Hantuchova, intr-o partida ce a durat putin peste o ora. Halep a castigat noua game-uri.

Caroline Wozniacki, adversara Simonei Halep in semifinalele turneului de la Dubai

Jucatoarea daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 3 si locul 5 WTA, a invins-o, joi, scor 7-5, 6-0, pe italianca Flavia Pennetta, locul 14 WTA si a 10-a favorita, si s-a calificat in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, faza in care o va intalni pe Simona Halep, potrivit Mediafax.

Simona Halep, calificare in semifinalele turneului de la Dubai

Simona Halep a ajuns in semifinalele turneului de la Dubai, in urma victoriei de joi, 6 - 3, 1 - 6, 7 - 5, in fata rusoaicei Ekaterina Makarova, cea care a eliminat-o la Australian Open. Halep a inceput in forta,.

CALCULE Simona Halep lupta pentru locul 3 la Dubai

Simona Halep poate urca pana pe locul 3 la turneul WTA de Dubai. Iata calculele.

Simona Halep scapa de Petra Kvitova la Dubai

Cehoaica Petra Kvitova a fost eliminata, miercuri, in optimile de finala la Dubai Open, astfel ca Simona Halep are o sansa mare de a reveni pe locul 3 in clasamentul mondial.

Simona Halep si-a luat revansa! E in semifinale, la Dubai, dupa un meci incredibil cu Makarova

Simona Halep, cap de serie numarul 1, a invins-o pe Ekaterina Makarova, a sasea favorita, cu scorul de 6-3, 1-6, 7-5 si s-a calificat in semifinalele turneului Premier 5 de la Dubai.

LIVETEXT Simona Halep - Ekaterina Makarova, in sferturi la Dubai

Simona Halep si Ekaterina Makarova se intalnesc in sferturile turneului de la Dubai, dotat cu premii in valoare de 2,5 milioane de dolari.

Ce a anuntat Simona Halep inainte de primul meci in turneul WTA de la Dubai

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca nu se gandeste la statutul sau de principala favorita a turneului WTA de la Dubai, in care debuteaza marti, si va lua fiecare meci in parte.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )