Libnet.ro
UNICEF

23:30

Simona Halep si-a luat revansa! E in semifinale, la Dubai, dupa un meci incredibil cu Makarova

România Liberă România Liberă,
Simona Halep si-a luat revansa! E in semifinale, la Dubai, dupa un meci incredibil cu Makarova

Simona Halep, cap de serie numarul 1, a invins-o pe Ekaterina Makarova, a sasea favorita, cu scorul de 6-3, 1-6, 7-5 si s-a calificat in semifinalele turneului Premier 5 de la Dubai. continuă pe România Liberă

LIVE Simona Halep contra Caroline Wozniacki in semifinale la Dubai (vineri, 17:00)

Onlinesport. ro transmite live text, vineri in jurul orei 17:00, semifinala pe care Simona Halep o disputa la Dubai contra danezei Caroline Wozniacki.

Simona Halep, victorie in turul doi la Dubai

Simona Halep, favorita numarul unu a turneului, s-a impus in turul doi la Dubai, scor 6 - 2, 6 - 0, in fata Danielei Hantuchova, intr-o partida ce a durat putin peste o ora. Halep a castigat noua game-uri.

CALCULE Simona Halep lupta pentru locul 3 la Dubai

Simona Halep poate urca pana pe locul 3 la turneul WTA de Dubai. Iata calculele.

Simona Halep scapa de Petra Kvitova la Dubai

Cehoaica Petra Kvitova a fost eliminata, miercuri, in optimile de finala la Dubai Open, astfel ca Simona Halep are o sansa mare de a reveni pe locul 3 in clasamentul mondial.

Simona Halep o invinge pe Ekaterina Makarova dupa o lupta apriga in sferturi la Dubai

Meci extrem de disputat in sferturile Dubai Open intre Simona Halep si Ekaterina Makarova intr-o reeditare a sfertului jucat de cele doua in ianuarie la Australian Open. Halep si-a luat revansa printr-o victorie in trei seturi obtinuta la capatul a peste doua ore de tenis intens.

GAME cu GAME Simona Halep cu Ekaterina Makarova in sferturi la Dubai

Simona Halep si-a luat revansain fata Ekaterinei Makarova, jucatoarea in fata careia pierdea in sferturi la Australian Open. Cele doua au jucat din nou, joi dupa-amiaza, live text pe onlinesport. ro de la ora 17:00, pentru un loc in semifinalele de la Dubai.

LIVETEXT Simona Halep - Ekaterina Makarova, in sferturi la Dubai

Simona Halep si Ekaterina Makarova se intalnesc in sferturile turneului de la Dubai, dotat cu premii in valoare de 2,5 milioane de dolari.

Ce a anuntat Simona Halep inainte de primul meci in turneul WTA de la Dubai

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca nu se gandeste la statutul sau de principala favorita a turneului WTA de la Dubai, in care debuteaza marti, si va lua fiecare meci in parte.

LIVE Simona Halep incepe la Dubai (azi, ora 19:00)

Simona Halep are primul meci de la Dubai marti, de la ora 19:00. Luni ea si-a aflat adversara, aceasta fiindDaniela Hantuchova.

LIVE Simona Halep incepe la Dubai (marti, ora 19:00)

Simona Halep are primul meci de la Dubai marti, de la ora 19:00. Luni ea si-a aflat adversara, aceasta fiindDaniela Hantuchova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )