Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carpatica Asig, plan de redresare financiara: injectarea unor fonduri de pana la 20 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Carpatica Asig, plan de redresare financiara: injectarea unor fonduri de pana la 20 mil. euro

Planul de redresare financiara a Carpatica Asig care vizeaza restabilirea profitabilitatii implica o infuzie de fonduri de cel mult 20 milioane de euro, care vor fi acoperita prin majorarea capitalului social si atragerea unui imprumut subordonat, au. continuă pe Wall-Street Ro

ASF a aprobat planul de redresare financiara intocmit de Carpatica Asig

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat prin decizie planul de redresare financiara pentru Carpatica Asig, ca urmare a deschiderii procedurii de redresare financiara din 16 mai 2014 si a depunerii planului de redresare financiara de catre Carpatica Asig, arata un comunicat remis astazi redactiei.

ASF a aprobat planul de redresare financiara a societatii Carpatica Asig S.A.

Consiliul ASF a aprobat, recent, planul de redresare financiara pentru societatea Carpatica Asig.

Carpatica Asig, obligata de ASF sa atraga un investitor strategic

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat, in data de 3 septembrie 2014, planul de redresare financiara pentru Carpatica Asig. Societatea va avea ca tinta atragerea de noi resurse financiare printr-un nou aport de capital social.

UPDATE 2 ASF a aprobat planul de redresare financiara pentru Carpatica Asigurari/Una dintre masurile vizate: atragerea unui investitor strategic

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat in data de 9 septembrie planul de redresare financiara pentru Carpatica Asigurari, care contine masuri menite sa conduca la restabilirea situatiei financiare si a solvabilitatii societatii pana la data de 31. 2015, a anuntat miercuri compania de asigurari, fara a oferi alte detalii. Amintim ca in data de 16 mai 2014, ASF a deschis procedura de redresare financiara pe baza de plan de redresare la aceasta firma de asigurari controlata de omul de afaceri Ilie Carabulea, in conditiile in care asiguratorul nu mai indeplinea conditiile de solvabilitate. UPDATE1 Fara a intra in detalii, ASF anunta ca una dintre masuri vizeaza: atragerea de noi resurse financiare printr-un nou aport de capital social in numerar, atragerea unui imprumut subordonat si atragerea unui investitor strategicUPDATE 2 Carpatica Asigurari pentru HotNews. ro: Planul cuprinde masuri de atragere de noi resurse financiare capitalizare etapizata pana la sfarsitul anului 2015).

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2655 seconds )