Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cartelele prepay vor putea fi cumparate doar cu buletinul de la 1 ianuarie

Antena3 Antena3,
Cartelele prepay vor putea fi cumparate doar cu buletinul de la 1 ianuarie

Cartelele de telefonie mobila vor putea fi cumparate doar cu buletinul de la 1 ianuarie 2020. Decizia a fost adoptata astazi de Guvern. Astfel, cartelele pre pay vor putea fi cumparate doar in baza unui. continuă pe Antena3

Cartele prepay vor putea fi cumparate doar cu buletinul

Guvernul Dancila a decis marti sa interzica vanzarea de cartele telefonice tip prepay catre persoane care nu prezinta si cartea de identitate. Masura va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2020.

Cartele prepay vor putea fi cumparate doar cu buletinul de la 1 ianuarie

Cartelele de telefonie mobila vor putea fi cumparate doar cu buletinul de la 1 ianuarie 2020. Decizia a fost adoptata astazi de Guvern. Astfel, cartelele pre pay vor putea fi cumparate doar in baza unui.

Business report: Prin programul O familie, o casa vor putea fi cumparate doar apartamente de doua camere. Cum a calculat guvernul; Previziuni sumbre pentru leu. Moneda nationala se va deprecia semnificativ in urmatoarele luni

Cum se explica cresterea vanzarilor si a preturilor apartamentelor din ultima luna. Potrivit datelor Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara, in luna iulie 2019, au fost vandute, la nivelul intregii tari, 50. 890 de imobile, cu 10. 683 mai multe fata de. Ce prima de pensie vor lua primarii lunar: exemple de calcul pentru cativa alesi. Nicolae Robu, primarul Timisoarei, care are in prezent un venit lunar de 6. 736 de lei, va incasa suplimentar, cand va iesi la pensie, suma de.

Cartelele prepay se vor vinde doar cu buletinul de la 1 ianuarie 2020: Amenzi mai mari pentru apeluri false la 112

Cartelele prepay se vor vinde doar cu buletinul de la 1 ianuarie 2020, iar cuantumul amenzilor pentru apeluri false va creste la valori cuprinse intre 1. 500 de lei si 5. 000 de lei, fata de 500 de lei si 1. 000 de lei in prezent, a precizat marti Nelu Barbu, purtatorul de cuvant al Guvernului. Masurile fac parte dintr-o Ordonanta de urgenta adoptata marti pentru imbunatatirea localizarii celor care suna la 112. Vezi in articol ce se intampla cu cei care detin deja cartele prepay si cum vor fi colectate datele.

E OFICIAL: Cartelele PrePay se vor vinde doar cu buletinul. Amenda pentru apeluri false la 112 creste de 5 ori

Cartelele PrePay se vor vine de la 1 ianuarie doar in baza prezentarii datelorde identitate, a decis Guvernul printr-o ordonanta de urgenta adoptata marti. Prin actul normativ adoptat azi se.

Guvernul a decis: ce se intampla cu cartelele prepay si ce trebuie sa faci

Discutia despre cartele prepay cumparate cu buletinul a ajuns la final. Guvernul a decis, pe 27 august, ca legea sa fie modificata. Pe 27 august, Guvernul a decis ca vanzarea cartelelor prepay.

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie, conform unor acte normative privind organizarea scrutinului adoptate, marti, de Guvern. De.

Candidaturile la alegerile prezidentiale vor putea fi depuse pana in 22 septembrie

Candidaturile la alegerile prezidentiale vor putea fi depuse pana in 22 septembrie, la ora 24. 00, ia.

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie,.

Romanii din strainatate vor putea vota la prezidentiale in 8, 9 si 10 noiembrie

Romanii din strainatate vor putea vota la alegerile prezidentiale in zilele de 8, 9 si 10 noiembrie, conform unor acte normative privind organizarea scrutinului adoptate, marti, de Guvern, campania electorala urmand sa inceapa pe 12 octombrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )