Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cartierul general al Guvernului Hamas a fost distrus complet, in urma unui bombardament israelian

Antena3 Antena3,
Cartierul general al Guvernului Hamas a fost distrus complet, in urma unui bombardament israelian

Cartierul general al Guvernului Hamas a fost distrus complet sambata dimineata in urma unui bombardament israelian, a anuntat Guvernul Hamas, relateaza AFP. O alta lovitura aeriana a distrus c. continuă pe Antena3

Israelul continua raidurile aeriene in Fasia Gaza. Opt palestinieni au fost ucisi, iar cartierul general al guvernului Hamas a fost distrus

Israelul a continuat sambata raidurile aeriene in Fasia Gaza, in cea de-a patra zi a operatiunii Pilonul Apararii, in timp ce tirurile de rachete dinspre teritoriul palestinian s-au diminuat. Bombardamentele israeliene au ucis opt persoane si a distrus complet cartierul general al guvernului Hamas, in timp ce 20. 000 de rezervisti ai armatei israeliene, rechemati de urgenta, s-au alaturat unitatilor lor sambata dimineata, cea mai mare parte dintre ei la periferia enclavei palestiniene, relateaza AFP.

VIDEO Israelul continua raidurile aeriene in Fasia Gaza. Opt palestinieni au fost ucisi, iar sediul guvernului Hamas a fost distrus

Israelul a continuat sambata raidurile aeriene in Fasia Gaza, in cea de-a patra zi a operatiunii Pilonul Apararii, in timp ce tirurile de rachete dinspre teritoriul palestinian s-au diminuat. Bombardamentele israeliene au ucis opt persoane si a distrus complet sediul central al guvernului Hamas, in timp ce 20. 000 de rezervisti ai armatei israeliene, rechemati de urgenta, s-au alaturat unitatilor lor sambata dimineata, cea mai mare parte dintre ei la periferia enclavei palestiniene, relateaza AFP.

VIDEO UPDATE Israelul a continuat raidurile aeriene in Fasia Gaza. 14 palestinieni au fost ucisi, iar sediul guvernului Hamas a fost distrus

Israelul a continuat sambata raidurile aeriene in Fasia Gaza, in cea de-a patra zi a operatiunii Pilonul Apararii, in timp ce tirurile de rachete dinspre teritoriul palestinian s-au diminuat. Bombardamentele israeliene au ucis opt persoane si a distrus complet sediul central al guvernului Hamas, in timp ce 20. 000 de rezervisti ai armatei israeliene, rechemati de urgenta, s-au alaturat unitatilor lor sambata dimineata, cea mai mare parte dintre ei la periferia enclavei palestiniene, relateaza AFP. UPDATE 14 palestinieni au fost ucisi sambata, ducand bilantul mortilor in randul palestinienilor la 44; 8 dintre acestia sunt din fortele armate. Patru persoane au fost ucis in raidurile din cursul serii, la Deir-al-Balah si in satul Masdah, in centrul Fasiei Gaza.

Cartierul general al Guvernului Hamas, distrus complet in urma raidurilor aeriene israeliene

Cartierul general al Guvernului Hamas a fost distrus complet sambata dimineata in urma unui bombardament israelian, a anuntat Guvernul Hamas, potrivit AFP. Un alt raid aerian a distrus casa unui oficial Hamas,.

Israelienii au DISTRUS sediul guvernului palestinian in TOTALITATE.

Cartierul general al Guvernului Hamas a fost distrus complet in aceasta dimineata, in urma unui bombardament israelian, a anuntat Guvernul Hamas. O alta lovitura aeriana a distrus casa unui oficial Hamas, in tabara de refugiati de la Jabalia, in nordul Fasiei Gaza, ranind cel putin 35 de persoane, au anuntat surse medicale, titreaza mediafax. Cartierul general al Cabinetului a fost vizat de patru lovituri, iar Guvernul subliniaza ca isi mentine pozitia si se afla alaturi de poporul sau, a .

Unul dintre liderii miscarii Hamas a fost ucis in urma unui raid aerian

Unul dintre liderii miscarii islamice Hamas a fost ucis in urma unui raid aerian. Un avion militar israelian a atacat masina personala a islamistului, distrugand-o. Atacul are loc dupa ce zilele trecute mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )