Libnet.ro
UNICEF

09:30

Caru' cu Vedete: Madalina Ghenea, din nou super-sexy la Hollywood; Replica dura a sotiei lui Borcea, dupa ce a aflat ca Valentina Pelinel e insarcinata; Nu te asteptai la asa ceva! Anda Adam, fara sutien dupa ce a nascut

Hotnews Hotnews,
 Caru

Cum si-au petrecut vedetele Sarbatorile de iarna. Vedetele au petrecut Sarbatorile in mijlocul celor dragi, si-au vizitat parintii, au trait bucuria. Dublu faliment! Ramasa fara cantari in Romania, Antoneasca a prestat moca in SUA. Andreea Antonescu s-a intors la sotul sau, in America. continuă pe Hotnews

Madalina Ghenea, in acelasi film cu Kim Kardashian, Penelope Cruz si Justin Bieber VIDEO

Madalina Ghenea joaca intr-un nou film la Hollywood. Desi are un rol minor, interpretand o femeie sexy, exotica, romanca se poate lauda ca se afla in distributie alaturi de nume celebre precum Kim Kardashian, Penelope Cruz si Justin Bieber.

Madalina Ghenea raspunde criticilor: De ce nu discutam, la fel de pasional, cat de ingrijorator e ca avem din ce in ce mai multi nostalgici ai epocii comuniste?

Madalina Ghenea 27 de ani) a revenit cu precizari dupa ce a fost criticata de romani pentru declaratiile potrivit carora in timpul comunismului toata lumea avea ce sa manance. Actrita a subliniat astfel ca respectivele cuvinte nu ii apartin, ci reprezinta opinia parintilor ei, mentionand totodata ca este constienta de cat de dur si de opresiv a fost regimul condus de Nicolae Ceausescu.

Ben Affleck si Jennifer Garner, din nou impreuna. La o inmormantare

Momentele fericite, dar si cele triste ne aduna. Iar vedetele nu fac exceptie. Ben Affleck si Jennifer Garner au fost vazuti din nou unul alaturi de celalalt, la o inmormantare, in Los Angeles, California.

Kris Allen va deveni din nou tatic

2016 se anunta plin pentru cantaretul Kris Allen. Fostul castigator al concursului American Idol a anuntat chiar la inceputul anului ca in aceasta vara va deveni din nou tatic.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth, din nou impreuna!

Noul an debuteaza cu impacari spectaculoase in randul celebritatilor de peste Ocean. Miley Cryus si fostul logodnic Liam Hemsworth si-au reluat relatia inainte de Revelion, cei doi pecetluind trecerea in noul an cu sarutari patimase sub crengutele de vasc.

Marile companii petroliere vor reduce vor reduce investitiile din nou

Marile companii producatoare de petrol si gaze naturale petroliere se confrunta cu cea mai lunga perioada de reducere a investitiilor din ultimele decenii, in conditiile in care pretul barilului de petrol se afla la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani, insa ar urma sa imprumute mai mult pentru a putea pastra nivelul dividendelor cerute de investitori, transmite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )