Libnet.ro
UNICEF

01:05

Casa Alba a respins noul plan al republicanilor din Camera Reprezentantilor privind datoria SUA

Antena3 Antena3,
Casa Alba a respins noul plan al republicanilor din Camera Reprezentantilor privind datoria SUA

Casa Alba a respins, marti, noul plan al republicanilor din Camera Reprezentantilor, care prevedea ridicarea in extremis a plafonului datoriei SUA, considerandu-l o cerere de rascumparare, informeaza. continuă pe Antena3

UPDATE Casa Alba respinge o noua propunere a republicanilor, care voiau sa ridice plafonul de indatorare pana in ianuarie

Casa Alba a respins marti o noua propunere a republicanilor, care ridica limita datoriei pana in 7 februarie si elimina semi-paralizia administratiei americane pana in 15 ianuarie, asimiland-o cu o cerere de rascumparare, potrivit AFP.

Malala Yousafzai, primita de Barack si Michelle Obama la Casa Alba.

Tanara pakistaneza Malala Yousafzai, care a obtinut anul acesta premiul Saharov, a fost primita vineri de catre presedintele american Barack Obama si sotia sa Michelle, la Casa Alba, relateaza Mediafax. Statele Unite se alatura oamenilor din Pakistan pentru a celebra curajul Malalei si hotararea ei de a promova dreptul tuturor fetelor de a merge la scoala si de a realiza propriile dorinte, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat, adaugand salutam eforturile Malalei pentru realizarea acestor .

Malala, castigatoarea Premiului Saharov, primita de familia Obama la Casa Alba

Presedintele american, Barack Obama, sotia sa, Michelle, si fiica lor, Malia, s-au intalnit vineri in Biroul Oval de la Casa Alba cu pakistaneza Malala Yousafzai, tanara care anul trecut a supravietuit unei tentative de asasinare pusa la cale de talibanii pakistanezi.

Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, interesat de prioritatile IMM-urilor

Grupul parlamentar al Partidului National Liberal PNL) din Camera Deputatilor a avut astazi o sedinta de lucru privind prioritatile sectorului intreprinderilor Mici si Mijlocii IMM), conform unui comunicat trimis redactiei.

VIDEO. Un corespondent al Fox News la Casa Alba a parasit conferinta dupa ce purtatorul de cuvant l-a IGNORAT

Un corespondent al Fox News, Ed Henry, s-a ridicat de pe scaunul din sala de conferinte a Casei Albe si a plecat, dupa ce a fost ignorat de doua ori de purtatorul de cuvant Jay Carney, conform Huffington.

Posibila iesire din impasul crizei datoriei SUA: Republicanii din Camera Reprezentantilor vor vota o lege pentru ridicarea plafonului pana in ianuarie

Republicanii din Camera Reprezentantilor vor organiza un vot asupra unei propuneri legislative care ridica limita datoriei pana in 7 februarie si elimina semi-paralizia administratiei americane pana in 15 ianuarie, a anuntat marti un colaborator al liderilor camerei, citat de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )