Libnet.ro
UNICEF

18:15

Casa Alba stia ca Mike Flynn era vizat de o ancheta a FBI inainte de a-l numi consilier pentru securitate nationala

Hotnews Hotnews,
 Casa Alba stia ca Mike Flynn era vizat de o ancheta a FBI inainte de a-l numi consilier pentru securitate nationala

Mike Flynn, fostul consilier pentru securitate nationala al lui Donald Trump, informase echipa presedintelui ales ca era vizat de o ancheta federala, dar acest lucru nu a impiedicat nominalizarea sa, scrie miercuri seara cotidianul New York Times, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Putin glumeste pe seama crizei politice generate in SUA de vizita lui Lavrov la Casa Alba

Presedintele rus Vladimir Putin a ironizat criza politica generata in Statele Unite de vizita ministrului sau de Externe, Serghei Lavrov, la Casa Alba, spunand ca il va mustra pe seful diplomatiei pentru ca nu l-a informat in legatura cu secretele aflate de la Donald Trump, relateaza BBC News.

VIDEO Bodyguarzii lui Erdogan ataca violent manifestanti pro-kurzi la Washington, nu departe de Casa Alba

Ciocniri violente intre garzile de corp ale presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan si manifestanti pro-kurzi au avut loc marti in fata resedintei ambasadorului turc la Washington, nu departe de Casa Alba, scrie Le Parisien.

Casa Alba refuza sa comenteze informatii de presa potrivit carora Israelul a fost sursa informatiilor divulgate de Trump

Casa Alba a refuzat marti sa comenteze infrormatii de presa potrivit carora Israelul a fost sursa informatiei sensibile pe care presedintele Donald Trump le-a divulgat-o ministrului rus de Externe Serghei Lavrov si ambasadorului Serghei Kisliak saptamana trecuta intr-o intalnire in Biroul Oval, relateaza Reuters.

Incident la Casa Alba. Un suspect a incercat sa patrunda fara autorizatie

Casa Alba a fost inchisa marti seara, dupa ce o persoana a incercat sa sara peste un suport de biciclete folosit ca bariera de-a lungul gardului din partea de nord a resedintei presedintelui.

Trump l-a primit pe Erdogan la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump l-a primit astazi la Casa Alba pe omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan, intr-o prima intalnire t and 234;te- and 224;-t and 234;te delicata, pe fondul unor dezacorduri asupra problemei militiilor kurde siriene, relateaza AFP.

VIDEO Trump l-a primit pe Erdogan la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump l-a primit marti la Casa Alba pe omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan, intr-o prima intalnire tete-a-tete delicata, pe fondul unor dezacorduri asupra problemei militiilor kurde siriene, relateaza AFP.

VIDEO Trump l-a primit pe Erdogan la Casa Alba si spune ca vizita acestuia este o mare onoare pentru Washington

Presedintele american Donald Trump l-a primit marti la Casa Alba pe omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan, intr-o prima intalnire tete-a-tete delicata, pe fondul unor dezacorduri asupra problemei militiilor kurde siriene, relateaza AFP.

Ucraina in flacari, sub presiunea militara si razboiul informational Rusiei la Casa Alba

Ucraina revine din nou in prim planul agendei de securitate globale. Dupa ce Directorul National Intelligence de la Casa Alba, Dan Coats, a facut o depozitie incendiara in fata Comitetului Select pentru Intelligence al Senatului American, au fost date publicitatii presiunile, subminarea generala si strategia Rusiei pentru a bloca Ucraina de a se alatura Occidentului.

Michael Flynn a anuntat Casa Alba ca este anchetat de FBI cu cateva saptamani inainte de a fi investit in functie

Fostul consilier pentru securitate nationala, Michael Flynn, a informat echipa de tranzitie a presedintelui Donald Trump, cu cateva saptamani inainte de investitura, ca face obiectul unei anchete federale pentru ca a lucrat, in secret, ca lobby-ist platit de Turcia, in cursul campaniei electorale, scrie joi New York Times.

Bona filipineza care ar fi furat din casa lui Mutu rupe tacerea: Era atat de beat! El nu m-a dat afara. Am plecat din cauza ca...

Scandal in familia lui Adrian Mutu dupa ce acesta spune ca ar fi fost furat de bona filipineza. Adrian a povestit cum bona lui ii fura din casa, dupa doar doua saptamani de cand se afla.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3308 seconds )