Libnet.ro
UNICEF

12:00

Casa ministrului ceh al Apararii a fost atacata cu sticle incendiare

Antena3 Antena3,
Casa ministrului ceh al Apararii a fost atacata cu sticle incendiare

Casa ministrului ceh al Apararii Martin Stropnicky a fost tinta unui atac cu cocteiluri Molotov, in urma caruia a izbucnit un mic incendiu, fara ca cineva sa fie ranit, a dezvaluit politia in noaptea de luni. continuă pe Antena3

Casa din Praga a ministrului ceh al Apararii a fost tinta unui atac cu cocteiluri Molotov: Nicio persoana nu a fost ranita

Casa ministrului ceh al Apararii, Martin Stropnicky, a fost tinta unui atac cu cocteiluri Molotov, informeaza postul Radio Praga, citand un anunt facut in noaptea de luni spre marti de Politie. Duminica.

Ministrul ceh al Apararii, tinta unui ATAC cu cocteiluri Molotov

Casa ministrului ceh al Apararii, Martin Stropnicky, a fost tinta unui atac cu cocteiluri Molotov, in urma caruia a izbucnit un mic incendiu.

O femeie musulmana a fost atacata in Londra pentru ca purta valul islamic

Unei musulmane britanice i-a fost smuls valul intr-un atac rasist ce a avut loc in Londra. Femeia a fost batuta si tarata pe jos de alte femei care o intrebau daca nu-i este cald cu hijabul pe cap. Politia a anuntat ca a arestat doua persoane suspecte, o tanara de 18 ani, si o alta femeie in varsta de 35 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )