Libnet.ro
UNICEF

21:00

O casa de schimb valutar din centrul orasului Alba Iulia a fost sparta de hoti, care au gaurit degeaba un perete ca sa ajunga la bani

Adevărul Adevărul,
O casa de schimb valutar din centrul orasului Alba Iulia a fost sparta de hoti, care au gaurit degeaba un perete ca sa ajunga la bani

O casa de schimb valutar aflata intr-un centru comercial din Alba Iulia a fost sparta, in noaptea de vineri spre sambata, hotii intrand acolo dupa ce au gaurit peretele comun cu o papetarie, insa nu au reusit sa fure nimic, pentru ca nu au putut sparge seiful. continuă pe Adevărul

Hoti cu ghinion la Alba Iulia: au spart o casa de schimb valutar dar nu au gasit nimic de furat

Casa de schimb valutar din magazinul Unirea, in centrul municipiului Alba Iulia, a fost sparta in noaptea de vineri spre sambata de persoane necunoscute. Hotii au avut ghinion pentru ca nu au gasit bani in interior.

Spargere ca in filmele cu prosti la o casa de schimb valutar! Hotii au gaurit peretele pentru a intra, dar nu au resit sa deschida seiful

O casa de schimb valutar aflata intr-un centru comercial din Alba Iulia a fost sparta, in noaptea de vineri spre sambata, hotii intrand acolo dupa ce au gaurit peretele comun cu o papetarie, insa nu.

Consilierii PSD Oradea vin cu propuneri pentru reducerea disconfortului din centrul orasului

Odata cu demararea lucrarilor in centrul Oradei, disconfortul creste de la o zi la alta. Consilierilor locali social-democrati vin cu o serie de propuneri in vederea imbunatatirii situatiei din zona central, mai ales ca lucrarile se vor finaliza abia la finele anului.

Bilete online cu cardul pe telefonul mobil pentrucalatorii cu transportul in comun din Alba Iulia si Turda

Utilizatorii mijloacelor de transport in comun din Alba Iulia si Turda isi pot procura biletele de calatorie online cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicatia mobilPay Wallet, dezvoltata de NETOPIA mobilPay. Mai mult, toti cei care opteaza pentru cumpararea unui bilet prin aceasta metoda de plata, primesc, la prima achizitie, 3 calatorii nominale gratuite.

Premiera: Biletele de autobuz pot fi cumparate online in Alba Iulia si Turda

Biletele pentru mijloacele de transport in comun din Alba Iulia si Turda pot fi achizitionate online printr-o aplicatie ce poate fi folosita de pe telefonul mobil, un sistem utilizat in premiera in Romania.

Alba Iulia introduce un sistem unic in Romania pentru transportul in comun

Calatorii care folosesc mijloacele de transport in comun din Alba Iulia si Turda isi pot procura biletele si on-line printr-o aplicatie care poate fi folosita de pe telefonul mobil, sistemul fiind unic in Romania, potrivit Mediafax.

Sistemul de taxare pentru masini din Alba Iulia, suspendat dupa doua zile de la inaugurare. Care este motivul

Sistemul de taxare pentru autoturisme amplasat la intrarea in cetatea din Alba Iulia a fost suspendat, miercuri, dupa doar doua zile de la punerea in functiune, pentru a fi imbunatatit, intrucat are erori de soft si creeaza blocaje in trafic, conform Mediafax.

Serie de explozii in centrul orasului Cairo. Cel putin un mort si zece raniti

Cel putin o persoana a murit, iar alte zece au fost ranite intr-o serie de explozii produse joi in centrul orasului Cairo, informeaza presa egipteana. Potrivit site-ului Egyptianstreets. com,.

FOTO DOCUMENT Zdrobirea trupului cu roata, cea mai dura pedeapsa din codul penal austriac, aplicata la Alba Iulia pentru Horea si Closca

Modul in care s-a pus in practica pedeapsa zdrobirii cu roata pentru capii Rascoalei iobagilor din Transilvania, in 28 februarie 1785, se cunoaste din codicele terezian, din documente si este aidoma ilustrata de unele reprezentari grafice ale vremii.

MedLife a achizitionat pachetul majoritar din Centrul Medical SAMA si Ultratest

MedLife a achizitionat pachetului majoritar de 55% din grupul de firme Centrul Medical SAMA si Ultratest, unul dintre cei mai importanti operatori medicali din sud-vestul Romaniei. In urma tranzactiei, cele doua entitati, Centrul Medical Sama si Ultratest vor functiona sub brandul MedLife Sama, iar MedLife devine singurul operator medical privat cu prezenta in toate regiunile istorice ale tarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2367 seconds )