Libnet.ro
UNICEF

18:00

Castelul Versailles ar putea gazdui un hotel de lux

România Liberă România Liberă,
Castelul Versailles ar putea gazdui un hotel de lux

Castelul Versailles, ar putea gazdui un hotel de lux intr-una dintre cladirile sale, in incercarea de a-si creste veniturile. continuă pe România Liberă

Palatul Versailles ar putea gazdui un hotel de lux intr-una dintre cladirile sale

Castelul Versailles, una dintre cele mai vizitate institutii muzeale din Franta si printre cele mai cunoscute in strainatate, ar putea gazdui un hotel de lux intr-una dintre cladirile sale, in incercarea de a-si creste veniturile, potrivit Reuters.

Franta: Una dintre cladirile Castelului Versailles ar putea deveni hotel

Una dintre cladirile castelului Versailles ar putea gazdui un hotel pentru cresterea veniturilor. O cerere discreta de oferte a fost lansata de administratia de la Versailles. Aceasta incearca sa incheie un.

Poate cea mai interesanta consola video: Sony PS4, Xbox One si Ouya intr-una

Pentru ca sunt incredibil de eficienti la clonat produse, chinezii au creat consola Ouye care combina elemente de design din Sony PS4, Xbox One si Ouya. Nu trebuie sa mergeti pana in China pentru a sti cat de dese sunt copiile ieftine de produse din domenii incredibil de variate, incepand cu moda si terminand cu [] Poate cea mai interesanta consola video: Sony PS4, Xbox One si Ouya intr-una Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )