Libnet.ro
UNICEF

09:00

Castig de actiuni in Asia: yuanul in defensiva, ca urmare a situatiei din Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Castig de actiuni in Asia: yuanul in defensiva, ca urmare a situatiei din Ucraina

Stocurile din Asia sunt in plina ascensiune, in vreme ce yuanul se plaseaza intr-o pozitie brusca de defensiva, ca urmare a posibilitatii unei interventii militare a armatei ruse din Ucraina, potrivit presei internationale. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Basescu participa joi la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina

Presedintele Traian Basescu participa, joi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European pe tema situatiei din Ucraina, unde sefii de stat si de guvern din UE urmeaza sa aiba si discutii cu premierul.

Discutie Putin - Merkel, pe tema situatiei din Crimeea.

Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela Merkel, au purtat o conversatie telefonica, duminica, pe tema evolutiei situatiei din Crimeea, anunta site-ul Presedintiei Federatiei Ruse, conform Mediafax. Citeste si: Criza din Ucraina. In Crimeea sunt deja 15. 000 de militari rusi si doua nave, sustine un oficial ucrainean. Vezi si pozitia oficiala a Romaniei, exprimata de Traian Basescu In cursul discutiei telefonice, Angela Merkel si-a exprimat ingrijorarea in legatura cu .

Consiliul Europei, reuniune de urgenta pe tema situatiei din Ucraina.

Ambasadorii Comitetului de ministri al Consiliului Europei, inclusiv cei ai Rusiei si Ucrainei, au fost convocati intr-o reuniune de urgenta pe tema crizei din Ucraina, informeaza AFP, conform Mediafax. Daniel Holtgen, purtatorul de cuvant al Consiliului Europei, a precizat ca reuniunea a fost convocata la solicitarea Ucrainei. Citeste si: UPDATE: 300 de manifestanti pro-rusi iau cu asalt sediul administratiei din Donetk. Soldati rusi debarca in Crimeea, acuza granicerii ucraineni. Lavrov: .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )