Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cat castiga un sef de banca din Republica Moldova: 20.000 de euro pe luna

Adevărul Adevărul,
Cat castiga un sef de banca din Republica Moldova: 20.000 de euro pe luna

Retributia lunara a conducatorilor institutiilor bancare din Republica Moldova oscileaza intre 70. 000 si 320. 000 de lei. continuă pe Adevărul

Copii din Republica Moldova, in vacanta pe litoralul romanesc.

Circa 350 de elevi din mai multe localitati beneficiaza de un acord semnat intre autoritatile locale din cele doua tari. In perioada 20-23 iunie 2013, la Constanta, au avut loc lucrarile primei sesiuni extraordinare ale Ligii Femeilor Primari ai Comunelor din Romania. La lucrari au participat 36 de femei primari ai comunelor din Romania, precum si o delegatie a Congresului Autoritatilor Locale din Republica Moldova CALM), reprezentata prin femei primar de comune. Printre problemele .

in Republica Moldova a aparut un nou partid politic

Pe arena politica din Republica Moldova a aparut o noua formatiune Noua optiune istorica NOI). Presedintele acesteia, Victor Alexeev, a comunicat jurnalistilor ca noul partid este succesorul de drept al Partidului National Roman si si-a obtinut certificatul de inregistrare la inceputul lunii mai.

O patrime din tigarile de contrabanda din Romania provin din Republica Moldova

Piata neagra a tigaretelor din Romania a scazut in mai 2013 pana la 12,6%, fata de 13,1% in martie, conform datelor companiei de cercetare Novel. Cota tigaretelor cu timbru moldovenesc ramane constanta.

NATO cu ochii pe Georgia si Republica Moldova

Pe 26 si 27 iunie, secretarul general al NATO, insotit de membrii Consiliului Nord-Atlantic, pe care il prezideaza, va vizita Georgia. Dupa numai 24 de ore, la initiativa Kremlinului, componentii Comisiei Economice Euroasiatice vor sosi la Chisinau. Si tot pe 28 iunie, Liga Tineretului Rus are in plan o manifestatie in capitala Republicii Moldova. Doar la aceeasi data, in anul 1940, a fost cotropita, de sovietici, Basarabia - pamant romanesc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )