Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat costa slujba de inmormantare in Hunedoara: preotii spun ca nimeni nu este obligat sa achite contributiile

Adevărul Adevărul,
Cat costa slujba de inmormantare in Hunedoara: preotii spun ca nimeni nu este obligat sa achite contributiile

Preotii din Hunedoara sustin ca slujbele religioase de inmormantare nu sunt conditionate de achitarea unei contributii catre parohie sau preoti. insa, potrivit obisnuintei, familiile defunctilor platesc preotilor pentru serviciul religios. continuă pe Adevărul

Cat costa slujba de inmormantare la Cluj

In Cluj-Napoca, slujba de inmormantare variaza intre 100 de lei si 160 de lei si se negociaza direct intre enorias si preot. in suma este inclusa si prezenta cantorului.

Cat costa slujbele de inmormantare la Arad. Preotii spun ca tarifele pentru slujbele religioase nu sunt uniformizate

Inmormantarile in judetul Arad devin tot mai costisitoare in ultima perioada. Daca se pun la socoteala toate cele care trebuie facute cand cineva drag trece in nefiinta suma medie ajunge la 3000 lei.

Cat costa slujbele de inmormantare la Barlad. Un preot este rasplatit pentru efortul depus cu minimum 350 lei

Totalul taxelor, pentru preot, dascal, clopotar si restul serviciilor ce tin strict de inmomantare pleaca de la 1. 000 lei si pot sa ajunga pana la 1. 500 de lei.

Cat costa o inmormantare in Satu Mare, de la biserica si preoti, pana la gropari

Tarifele de inmormantare practicate la nivelul judetului Satu Mare difera de la o localitate la alta. Costurile legate de acest trist eveniment sunt determinate nu numai de serviciile la care trebuie apelat in astfel de cazuri ci si de pretentiile familiei indoliate.

Cat costa sa mori la Slatina. Preotii au tarife ce pornesc de la 350 lei

Banii pe care trebuie sa ii scoata o familie pentru o inmormtantare la Slatina variaza de la o biserica, la alta, insa, in general, taxele bisericesti se invart in jurul unor praguri stabile si care nu provoaca panica. Alta este insa problema atunci cand vine vorba despre restul cheltuielilor ce tin de o inmormantare si care nu au legatura cu slujbasii Domnului, ci doar cu puterea financiara a familiei defunctului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )