Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cat costa o inmormantare in Satu Mare, de la biserica si preoti, pana la gropari

Adevărul Adevărul,
Cat costa o inmormantare in Satu Mare, de la biserica si preoti, pana la gropari

Tarifele de inmormantare practicate la nivelul judetului Satu Mare difera de la o localitate la alta. Costurile legate de acest trist eveniment sunt determinate nu numai de serviciile la care trebuie apelat in astfel de cazuri ci si de pretentiile familiei indoliate. continuă pe Adevărul

Baron local de Satu Mare: Mircea Govor domneste peste Consiliul Judetean, filiala PSD Satu Mare si intreg judetul

Seful PSD Satu Mare si vicepresedintele Consiliului Judetean, Mircea Govor, se inscrie usor in categoria baronilor locali. Omul lui Dragnea, asa cum i se mai spune, e bogat, a fost implicat in scandaluri de evaziune fiscala si patron de televiziune locala. Mai concret spus, un adevarat baron local, care are ultimul cuvant de spus in deciziile luate in judet.

Show cu parapante, la Aeroportul International din Satu Mare

Impatimitii sporturilor cu parapanta, paramotorul si paratrike sunt asteptati in perioada 16-18 mai la Aeroportul International din Satu Mare la Mitingul parapantistic. Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc in data de 16 mai, la ora 17. Intrarea la eveniment este gratuita.

FOTO A inceput campania electorala la Satu Mare. Noua sectie de dermatologie de la Spitalul Vechi a fost inaugurata la cinci luni de la finalizarea lucrarilor

O noua sectie de boli dermato-venerologice utilata cu echipamente de ultima generatie si de cea mai inalta performanta a fost inaugurata miercuri, la Spitalul Vechi din Satu Mare. Consiliul Judetean a inaugurarea spatiul abia azi, chiar daca lucrarile au fost finalizate la sfarsitul anului trecut.

FOTO VIDEO Cum promoveaza bibliotecarii din Satu Mare lectura: prin cea mai ecologica modalitate de transport, bicicleta

Bibliotecarii din Satu Mare au inventat o noua metoda de a promova lectura si implicit biblioteca prin cea mai ecologica modalitate de transport- bicicleta. Acestia au reusit sa adune azi, in centrul orasului, la editia a doua a actiunii Pedalez pentru bibliotecapeste 500 de satmareni care au facut turul orasului pe bicicleta.

Marile intreprinderi din Satu Mare, distruse de capitalism. Din fabrica de mobila Samobil, cotata ca a doua pe tara, au ramas tubulaturile de fier

Starea marilor fabrici din Satu Mare de dupa guvernele post-decembriste reprezinta pomelnicul industriei romanesti abandonate, vandute la 1 dolar bucata sau distruse prin favorizarea importurilor si a legendarelor investitii straine. Doua dintre cele mai elocvente cazuri sunt fabrica de mobila Samobil sau UNIO.

Cat costa slujba de inmormantare in Hunedoara: preotii spun ca nimeni nu este obligat sa achite contributiile

Preotii din Hunedoara sustin ca slujbele religioase de inmormantare nu sunt conditionate de achitarea unei contributii catre parohie sau preoti. insa, potrivit obisnuintei, familiile defunctilor platesc preotilor pentru serviciul religios.

Cat costa sa mori la Slatina. Preotii au tarife ce pornesc de la 350 lei

Banii pe care trebuie sa ii scoata o familie pentru o inmormtantare la Slatina variaza de la o biserica, la alta, insa, in general, taxele bisericesti se invart in jurul unor praguri stabile si care nu provoaca panica. Alta este insa problema atunci cand vine vorba despre restul cheltuielilor ce tin de o inmormantare si care nu au legatura cu slujbasii Domnului, ci doar cu puterea financiara a familiei defunctului.

Cat costa slujbele de inmormantare la Barlad. Un preot este rasplatit pentru efortul depus cu minimum 350 lei

Totalul taxelor, pentru preot, dascal, clopotar si restul serviciilor ce tin strict de inmomantare pleaca de la 1. 000 lei si pot sa ajunga pana la 1. 500 de lei.

Cat costa slujba de inmormantare la Cluj

In Cluj-Napoca, slujba de inmormantare variaza intre 100 de lei si 160 de lei si se negociaza direct intre enorias si preot. in suma este inclusa si prezenta cantorului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )