Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cat mai dureaza vremea rea. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Antena3 Antena3,
Cat mai dureaza vremea rea. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi in general inchisa, iar temperaturile vor continua sa scada in cea mai mare parte a tarii. Aria ploilor se va extinde dinspre vest si va cuprinde majoritatea zonelor, iar la. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vremea se raceste in urmatoarele zile; precipitatii in toata tara intre 27 si 30 octombrie

Vremea se va raci in urmatoarele zile, cu maxime ce nu vor trece de 13 - 14 grade Celsius, la nivel national, iar in perioada 27-30 octombrie ploile vor acoperi arii extinse, insa doar local vor fi importante cantitativ, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 23 octombrie - 5 noiembrie.

Prognoza meteo: frigul loveste Romania. Unde scad temperaturile si cu 15 grade, cand se anunta ploi si ninsori

Dupa vremea anormal de calda pentru mijlocul lunii octombrie, vine frigul. Vremea va intra in proces de racire, incepand dinspre regiunile vestice, de unde vor incepe precipitatiile in noaptea de duminica spre luni.

Vremea rea a facut prapad in toata tara: Zeci de oameni raniti, accidente in lant, copaci rupti si acoperisuri smulse(VIDEO)

Vremea rea a facut prapad in toata tara. Accidente rutiere pe banda rulanta, acoperisuri smulse, copaci rupti de vantul puternic si drumuri blocate. Iar la munte zapada a ajuns la jumatate de.

UNTRR solicita Guvernului sa initieze cat mai rapid noua schema de rambursare a supraaccizei

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) solicita Guvernului sa initieze cat mai rapid noua schema de rambursare a supraaccizei, sustinand ca, in lipsa unui astfel de mesaj, consumul de motorina va migra in tari precum Austria, Slovenia sau Bulgaria, potrivit unui comunicat trimis Redactiei.

PROGNOZA METEO Vreme rece in urmatoarele doua saptamani. Va ploua zilnic in toata tara in perioada 27 - 30 octombrie

Vremea se va raci in urmatoarele zile, cu maxime ce nu vor trece de 13 - 14 grade Celsius, la nivel national, iar in perioada 27-30 octombrie ploile vor acoperi arii extinse, insa doar local vor fi importante cantitativ, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila in intervalul 23 octombrie - 5 noiembrie.

Directorul ANM, ultimele detalii despre cum va fi vremea. Ne asteapta o iarna grea, cu temperaturi de sub -30 de grade

Directorul ANM, Elena Mateescu, a vorbit luni la Antena 3 despre prognoza meteo pentru perioada urmatoare, dar si despre cum va fi vremea in aceasta iarna. Meteorologii prognozeaza o iarna cu viscole si.

Probleme cauzate de vremea rea: gospodarii inundate si localitati fara curent electric

ANM a emis, luni, o avertizare cod portocaliu de ploi abundente pentru judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges si Dambovita si cod galben de vant si ploi pentru Oltenia, mare parte a Munteniei, inclusiv in Bucuresti, si local in Transilvania. ANM precizeaza ca temperaturile vor scadea de la o zi la alta, astfel incat la mijlocul saptamanii vremea va deveni rece in toata tara.

Sfaturi pentru soferi pe vremea rea: de ce e indicat sa folosesti frana de motor pe un drum alunecos

Avand in vedere atentionarea de vreme rea, politistii ii sfatuiesc pe soferi sa isi mplanifice din timp calatoriile si sa adapteze adaptati viteza de rulare la conditiile de drum si trafic.

Prognoza meteo: un ciclon periculos aduce vreme de cosmar. in ce regiune va ploua in fiecare zi si unde va fi deosebit de frig, ce se anunta in noiembrie

Toamna capricioasa continua sa ne dea batai de cap. Temperatura aerului va continua sa scada din cauza unui ciclon periculos care a lovit tara noastra, iar ploile vor cuprinde treptat toate zonele. Meteorologii vin si cu vesti bune: de la sfarsitul acestei saptamani incepe sa se incalzeasca pentru ca apoi frigul sa puna stapanire pe Romania. Conform prognozei ANM, inceputul lunii noiembrie aduce vreme mai rece.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )